Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Υπογράφει άμεσα ο Ουρουγουανός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Υπογράφει άμεσα ο Ουρουγουανός
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να υπογράψει ο Ουρουουγανός το νέο του συμβόλαιο

Η σεζόν ξεκίνησε με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ωστόσο ο Πορτογάλος δέχτηκε μια πρόταση από τη Βραζιλία και αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρώπη και τον “δικέφαλο του βορά”. Τότε οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει την ευκαιρία του ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του και όλα γνώριζαν ότι το πλάνο είναι να αναλάβει κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα.

Θυμίζουμε ο έμπειρος προπονητής ήταν επί σειρά ετών στον πάγκο της Κ19 έχοντας δείξει εξαιρετικό έργο. Οι συνθήκες ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να ρίξει τον Πάμπλο Γκαρσία στα βαθιά. Ωστόσο εκείνος δεν έδειξε να έχει κανένα πρόβλημα καθώς κέρδισε αμέσως τους ποδοσφαιριστές κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό βοήθησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πάρουν την απόφαση να τον μονιμοποιήσουν στον πάγκο της ομάδας.

Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης πίστεψε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπορέσει να βάλει στην εξίσωση της πρώτης ομάδας αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς τους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει επενδύσει πολλά χρήματα στις ακαδημίες και θέλει κάποια στιγμή να δει νεαρούς να απαρτίζουν την πρώτη ομάδα. Πάντως αυτό έχει ήδη αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Τις επόμενες ημέρες πέφτουν οι υπογραφές

Κάποια διαδικαστικά θέματα φαίνεται πως έχουν απομείνει για να υπογράψει ο Πάμπλο Γκαρσία το νέο του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, και μάλιστα ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Όπως γράφει η Live Sport, ο Γκαρσία πριν αναλάβει την ομάδα είχε μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και οι δύο είχαν συμφωνήσει το νέο συμβόλαιο να συζητηθεί στο μέλλον.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, όμως, βλέποντας την εικόνα της ομάδας και με βάση τη δουλειά που έχει κάνει ο άλλοτε άσος της ομάδας στην Κ19 θέλησε να τον επιβραβεύσει άμεσα και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του. Η νέα συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο μέχρι το 2023, με παράλληλη αύξηση των αποδοχών του σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα που προέβλεπε το συμβόλαιό του στην Κ19.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments