Αθλητισμός

Πιερ Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Και επίσημα γενικός διευθυντής στο «τριφύλλι»

Πιερ Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Και επίσημα γενικός διευθυντής στο «τριφύλλι»
Πιερ Ντρεοσί Παναθηναϊκός: Ο Γάλλος που έχει συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρεν, κάλυψε τη θέση του Τσάβι Ρόκα που είχε εκδιωχθεί από το «τριφύλλι». Θα έχει, όμως, πολύ διευρυμένα καθήκοντα.

Ο Γάλλος Πιερ Ντρεοσί είναι ο νέος γενικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό που ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία τους σήμερα 24 Νοεμβρίου. Ο Γάλλος παράγοντας έχει δουλέψει ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ θα έχει πολύ πιο διευρυμένες αρμοδιότητες από όσες είχε ο πρωην τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Τσάβι Ρόκα. Να σημειώσουμε ότι πριν την καριέρα του ως παράγοντας, έπαιξε σε μια σειρά γαλλικές ομάδες.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Ντρεοσί:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Πιέρ Ντρεοσί για τη θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας. Ο Πιέρ Ντρεοσί γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου του 1959 στη Ρουμπέ της Γαλλίας. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κατά σειρά στις Λιλ, Σοσό, Νις, Παρί Σεν Ζερμέν και Κάννες.

Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ανέλαβε ρόλο προπονητή στα τμήματα υποδομής στην ομάδα των Καννών και στη συνέχεια βοηθού προπονητή στην πρώτη ομάδα. Από το 1996 έως και το 2002, εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στη Λιλ, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρεν.

Στο σύλλογο της Βρετάνης παρέμεινε συνολικά έντεκα χρόνια και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιούνιο του 2013. Αρχικά διετέλεσε αθλητικός διευθυντής, ενώ από τον Ιούλιο του 2006 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2007 ανέλαβε το πόστο του πρώτου προπονητή της ομάδας.

Στη συνέχεια και μέχρι τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε το ρόλο του γενικού διευθυντή. Το τελευταίο χρονικά βήμα στην καριέρα του ήταν η Παρί στην οποία και παρέμεινε από τον Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιανουάριο του 2020. Καλωσορίζουμε τον Πιέρ Ντρεοσί στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Χαρτάκι της Panini με τον Ντρεοσί όταν έπαιζε στη Λιλ

svg%3E

Είχε ζητηθεί η γνώμη του για τον Μπόλονι

Σύμφωνα με το sdna.gr, η προεργασία από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και οι πρώτες επαφές του με τον Ντρεοσί έγιναν πριν από την πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι και μάλιστα είχε ζητηθεί η γνώμη του για τον Ρουμάνο προπονητή. Ο 61χρονος Γάλλος ήταν χθες στο Κορωπί όπου είχε συνομιλία με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον επιχειρησιακό διευθυντή Σπύρο Βλάχο, ενώ γνωρίστηκε με όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του ιατρικού επιτελείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments