Διεθνή

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του
Ντιέγκο Μαραντόνα: Θρήνος και για τις τρεις κόρες του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με την Τζιανίνα Μαραντόνα να κάνει πριν λίγη ώρα και μία ανάρτηση με τη φωτογραφία του πατέρας της σε τοιχογραφία στους δρόμους της Αργεντινής.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρο τον κόσμο, φεύγοντας από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών, “χτυπημένος” από τις καταχρήσεις και μετά από ανακοπή καρδιάς.

Θρήνος και για τις τρεις κόρες του θρύλου του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με την Τζιανίνα Μαραντόνα να κάνει πριν λίγη ώρα και μία ανάρτηση με τη φωτογραφία του πατέρας της σε τοιχογραφία στους δρόμους της Αργεντινής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα μάλιστα, η ίδια είχε ευχηθεί να καταφέρει να ανταπεξέλθει των προβλημάτων υγείας και να δώσει αγώνα για να νικήσει το αλκοόλ. «Μην είσαι μόνος στη βροχή, σε παρακαλώ μην τα παρατάς. Πρέπει να είσαι δυνατός σε τέτοιες στιγμές, να αντιμετωπίζεις την απογοήτευση, να παραμένεις ανοιχτός και θα είμαι μαζί σου. Όταν θες κάποιον να σε αγαπά, να σου προσφέρει την καρφιά του και να είναι δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι περισσότερο», είχε γράψει η Τζανίνα στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianinna Maradona 🧿 (@giamaradona)

Ο θρύλος Μαραντόνα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα γεννήθηκε το 1960 στο Μπουένος Άιρες, αγωνίστηκε αρχικά στις Αρχεντίνος Τζούνιορς και την Μπόκα Τζούνιορς, πριν πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα το 1982, όπου έμεινε μέχρι το 1984. Τότε, μετακινήθηκε στην Νάπολι όπου έγραψε «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, οδηγώντας την ομάδα του φτωχού Νότου της Ιταλίας σε δύο πρωταθλήματα, το Κύπελλο Ιταλίας, το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε ακόμα στις Σεβίλλη και Νιούελς Ολντ Μπόις, για να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπόκα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Αργεντινής το 1986. Στο τουρνουά σημείωσε το γκολ που θεωρείται το καλύτερο όλων των εποχών, καθώς και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τέρματα, με το χέρι απέναντι στην Εθνική Αγγλίας.

Δυστυχώς, η καριέρα του και πάνω από όλα η ζωή του επηρεάστηκε από την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, κάτι στο οποίο οδηγήθηκε στα χρόνια που έπαιζε στην Ιταλία. Όπως και να έχει, οι αναμνήσεις που άφησε ο Ντιεγκίτο είναι χαραγμένες στην καρδιά οποιουδήποτε έχει κλωτσήσει μια μπάλα σε όλα τα μέρη του πλανήτη…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments