Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο παίκτης

Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο παίκτης
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός: Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε και πάλι θετικός στον κορωνοϊό κάτι που πάει ακόμα πιο πίσω την επιστροφή του.

Ο κορωνοϊός έχει εισβάλει στη ζωή μας και όλος ο κόσμος έχει μάθει να ζει με την πανδημία. Ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση με πολλές ομάδες θα βλέπουν ποδοσφαιριστές να μένουν στα πιτς εξαιτίας του ιού. Ο Ολυμπιακός έχει χτυπηθεί τη φετινή σεζόν καθώς ήδη θετικοί είχαν βρεθεί στο παρελθόν οι Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Ρούμπεν Σεμέδο και Μαντί Καμαρά. Τα πιο πρόσφατα κρούσματα στους “ερυθρόλευκους” είναι οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν.

Την προηγούμενη Τετάρτη ο Αιγύπτιος  που είχε πάει στη χώρα του για τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Τότε υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού που έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό. Αυτό σήμαινε αυτόματα ότι δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα καθώς θα έπρεπε να μπει σε απομόνωση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φυσικά το χθεσινό μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Θετικός και πάλι ο Χασάν

Έκτοτε παραμένει σε καραντίνα στην πατρίδα του καθώς δεν είναι εφικτό να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα «ΦΩΣ», τα νέα που έφτασαν στον Ολυμπιακό δεν ήταν ευχάριστα, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της Αιγύπτου, το νέο τεστ που υποβλήθηκε ο Χασάν βγήκε και πάλι θετικό.

Οι Αιγύπτιοι επικαλούνται πληροφορίες από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η άφιξη του Χασάν στην Ελλάδα θα καθυστερήσει κι άλλο, επομένως δεν υπολογίζεται στο ματς με τον Άρη και θεωρείται απίθανο να προλάβει και την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για το Champions League.

Αυτό είναι ένα σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό που χάνει τον δεύτερο επιθετικό του σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό ο Χασάν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και βοήθησε αρκετά την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι την ίδια στιγμή θετικός στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αυτό ανάγκασε τον Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Φορτούνη σε θέση ψευτοεννιαριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments