Αθλητισμός

Αλαφούζος ΕΠΟ: «Τελευταία προσπάθεια για διοίκηση κοινής αποδοχής»

Αλαφούζος ΕΠΟ: «Τελευταία προσπάθεια για διοίκηση κοινής αποδοχής»
Αλαφούζος ΕΠΟ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η κατάσταση στην ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό μόνο ήρεμη δεν μπορεί να χρακτηριστεί. Αντίθετα, υπάρχουν συνεχώς εντάσεις κάτι που επηρεάζει τόσο την Super League, αλλά και όλες τις ΠΑΕ, «μεγάλες» και «μικρές».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται ότι έχει αναλάβει δέσμευση έναντι των FIFA και UEFA να κάνει μία ύστατη προσπάθεια στην προοπτική εκλογής διοίκησης κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ έτσι ώστε να σταματήσει η όξυνση και οι κόντρες των Big-4.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της καθημερινής αθλητικής εφημερίδας, αξιωματούχοι των FIFA και UEFA παρότρυναν τον Αλαφούζο να κάνει μία τελευταία προσπάθεια μήπως και τα βρουν οι Big 4 στο θέμα της ΕΠΟ.«Τελευταία προσπάθεια από Αλαφούζο για διοίκηση κοινής αποδοχής».

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι θα μιλήσει με τους ομολόγους του, σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» έχει τη δυνατότητα επαφής με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη, τους υπόλοιπους διοικητικούς ηγέτες των Big-4.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, για να υπάρξει διοίκηση κοινής αποδοχής θα πρέπει να συναινέσει η ΑΕΚ και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει τουλάχιστον προς το παρόν.

Την ίδια ώρα, ο Λάζλο Μπόλονι σε συνέντευξη του στη NOVA αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης» στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Όταν έχεις μια ομάδα με 40 νέους στα αποδυτήρια, ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα ουσιαστικά δεν μπορείς να αποφύγεις καταστάσεις έντονες. Αυτό συμβαίνει καθημερινά. Λατρεύω τους παίκτες που έχουν χαρακτήρα. Αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να πηγαίνει προς το συμφέρον όλων. Κάποιοι μικροί εκνευρισμοί που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και στο τέλος του αγώνα. Όλα φούσκωσαν από τα ΜΜΕ. Το να γράφεις για σκάνδαλα, το κάνεις για να πουλήσουν. Για όσα έγιναν μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Η απάντηση μου είναι στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί πιστεύω ότι θα δώσουν απαντήσεις οι παίκτες μου. Εντός αγωνιστικού χώρου».

Για τον Μπουζούκη: «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Είμαι προσεκτικός και βλέπω όσα κάνει ο Μπουζούκης. Έχουμε εξειδικευμένες προπονήσεις μαζί και με άλλους παίκτες. Θα δώσω ένα παράδειγμα αλλά δεν θα ξαναμιλήσω για θέματα που πρέπει να μένουν εσωτερικά. Και άμα θέλουμε να παίξει ο Βιγιαφάνιες καταδικάζουμε τον Μπούζουκή ή τον Ανδρέα. Μετά με ρωτάνε γιατί δεν παίζει ο ένας ή άλλος. Το ρόστερ που έχουμε είναι μεγάλο και δεν μπορούμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Η στιγμή γι΄ αυτόν θα έρθει. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αποδείξουν και να δείξουν ότι μπορούν».

Για τον νέο γενικό διευθυντή, Πιέρ Ντρεοσί: «Τόσο καιρό δεν είχαμε ένα γενικό ή τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε να φέρουμε κάποιον που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής, έκανε σπουδές προπονητικής και διοίκησης. Γνωρίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι είναι ιδανικός άνθρωπος για την κατάσταση αυτή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments