Ελλάδα

Κρούσμα ΠΑΓΝΗ: Αναβλήθηκαν τα χειρουργεία μετά το κρούσμα στην ορθοπεδική κλινική

Κρούσμα ΠΑΓΝΗ: Αναβλήθηκαν τα χειρουργεία μετά το κρούσμα στην ορθοπεδική κλινική
Κρούσμα ΠΑΓΝΗ: Η ασθενής που δεν παρουσίαζε συμπτώματα του ιού , μεταφέρθηκε στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Συναγερμός σήμανε στο ΠΑΓΝΗ λόγω ασθενούς στην Ορθοπεδική Κλινική που εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό . Λόγω αυτής την εξέλιξης μάλιστα αναβλήθηκαν όλα τα χειρουργεία.

Όπως μεταδίδει το Cretapost.gr, η συγκεκριμένη ασθενής είχε νοσηλευτεί στην Ορθοπεδική Κλινική πριν από 10 μέρες, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Πριν από το χειρουργείο όμως, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, της έγινε το απαραίτητο τεστ κορωνοϊού, το οποίο ήταν θετικό.

Μετά από αυτή τη εξέλιξη, η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ πήρε την απόφαση να αναβάλει, για προληπτικούς λόγους, τα προγραμματισμένα χειρουργεία της Κλινικής, ενώ έντονη είναι και η ανησυχία στις τάξεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που ήρθε σε επαφή μαζί της, καθώς όλοι υπεβλήθησαν σε τεστ.

Η ασθενής που δεν παρουσίαζε συμπτώματα του ιού , μεταφέρθηκε στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments