Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: Θέλει να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς πως τον αδίκησε

Μάριος Σιαμπάνης: Θέλει να αποδείξει στον Πέδρο Μαρτίνς πως τον αδίκησε
Μάριος Σιαμπάνης: Η ομάδα του διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Super League.

Με την προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (27 Νοεμβρίου) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά την ολοκλήρωσή της, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα είχε διαθέσιμους για την αναμέτρηση κορυφής απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Σε αυτή επέστρεψε ο Χουλιάν Κουέστα αντί του Ζακαρί Μπουσέ.

Αναλυτικά, την αποστολή συγκρότησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σιαμπάνης, Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνης, Τζέγκο, Ματίγια, Σάσα, Κάτσε, Μπερτόγλιο, Ματέο, Γκάμα, Μαντσίνι, Σίλβα, Μάνος, Λόπεθ. Σε ό,τι είχε να κάνει με την ενδεκάδα, ερωτηματικό παρέμενε αν ο Άκης Μάντζιος θα εμπιστευόταν εκ νέου τον 21χρονο Μάριο Σιαμπάνη ή αν θα επανέφερε μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων τον Κουέστα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», σχετικά με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Μάριος Σιαμπάνης δεν έχει ξεχάσει τι έγινε πριν δύο καλοκαίρια, τότε που ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από ένα φιλικό με το Αμβούργο έδωσε εντολή να «τελειώσει» από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Μάριος Σιαμπάνης πλέον κυκλοφορεί χωρίς ατζέντη, βιώνει το restart στην καριέρα του και θέλει να αποδείξει- κυρίως- στον Πορτογάλο τεχνικό πως τον αδίκησε τότε. Εξάλλου, η ομάδα του διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη Super League (7 ματς/ 3 γκολ παθητικό), με τον ίδιο μετά από δύο αγώνες να μην έχει δεχθεί ακόμα γκολ.

Το «who is who» του Μάριου Σιαμπάνη

Στις 14 Απριλίου 2015, ανακοινώθηκε πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ξεκίνησε προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Στις 10 Φεβρουαρίου 2017, επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο ενώ στις 11 Αυγούστου, εντάχθηκε με μονοετή δανεισμό στην αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα U23. Όμως, στις 5 Οκτωβρίου 2020, ύστερα από την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ο Μάριος Σιαμπάνης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments