Αθλητισμός

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Επιμένει ο Ερυθρός Αστέρας για τον αμυντικό της ΑΕΚ

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Επιμένει ο Ερυθρός Αστέρας για τον αμυντικό της ΑΕΚ
Νέναντ Κρίστιτσιτς: Δημοσιεύματα του σερβικού τύπου κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς συνεχίζει να είναι στα ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα, όπως  αναφέρουν σερβικά ΜΜΕ. Ο αμυντικός της ΑΕΚ φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Σερβων, που σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα επιδιώκουν να τον πάρουν πίσω στη Σερβία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzartsport», οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του μέσου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το SDNA.gr o  λόγος για τον οποίο οι Σέρβοι θέλουν να φέρουν πίσω τον Κρίστιτσιτς, είναι ότι θέλουν να καλύψουν το κενό της αποχώρησης του Νιέγκος Πέτροβιτς. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η σερβική εφημερίδα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για εμμονή των Σέρβων, σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση του Κρίστιτσιτς: «εμμονή και νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα για τον Κρίστιτσιτς, με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτ να τον θέλει απεγνωσμένα» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό.

Τα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει ο Ερυθρός Αστέρας

Ωστόσο η περίπτωση του Κρίστιτσιτς μόνο εύκολη δεν είναι καθώς, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022. Από την πλευρά του ο Ερυθρός Αστέρας ποντάρει στο ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε το καλοκαίρι στην μεσαία γραμμή το καλοκαίρι και πως θα εξέταζαν το ενδεχόμενο μιας πιθανής πώλησης ενός μέσου και του Κρίστιτσιτς το επόμενο καλοκαίρι.

Η ψυχρολουσία του 0 – 3 από τη Ζόρια

Σε άλλα νέα της ομάδας η Ζόρια «πλήρωσε» την ΑΕΚ με το ίδιο νόμισμα αφού την κέρδισε μέσα στην Αθήνα, όπως είχε κάνει η Ένωση στην Ουκρανία. Στους 3 βαθμούς έμεινε η ΑΕΚ και έτσι με δύο ματς να απομένουν τα πράγματα για την πρόκριση στην επόμενη φάση δεν είναι στα χέρια της.

Η Ένωση τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 49′ ο Γεβγέν Σάκχοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τα γκολ για την ουκρανική ομάδα που έφτασε και αυτή τους 3 βαθμούς στον 7ο όμιλο πέτυχαν οι: Γκρόμοβ, Καμπάγεβ και Γιουρτσένκο με πέναλτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments