Ελλάδα

Γιάννης Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό πρόκειται να νοσηλευτεί ο υπουργός Ναυτιλίας

Γιάννης Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό πρόκειται να νοσηλευτεί ο υπουργός Ναυτιλίας
Γιάννης Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Η μεταφορά έγινε για να του χορηγηθεί και να λειτουργήσει γρηγορότερα η φαρμακευτική αγωγή, εξήγησε στο Facebook ο υπουργός Ναυτιλίας.

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Ναυτιλίας βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού

Την κατανόηση του προς την κούραση των πολιτών από το lockdown εξέφρασε νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παρεχώρησε στο ραδιόφωνο Status fm στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Θεσσαλονίκη απευθύνοντας σε όλους έκκληση για λίγη ακόμα υπομονή. «Ζητώ πραγματικά λίγη υπομονή και ακόμη μία παραπάνω προσπάθεια εν όψει των Χριστουγέννων. Καταλαβαίνω απόλυτα την κούραση, τη στεναχώρια, τον θύμο ακόμη και τον φόβο για ό,τι έχει συμβεί εδώ στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγουμε τις συνάξεις στα σπίτια, είναι ο πλέον επικίνδυνος τρόπος μετάδοσης του ιού, θα επιτρέψουμε μόνο μία συν μία οικογένεια για τις γιορτές, διαλέξτε με ποια οικογένεια θέλετε να περάσετε τις γιορτές, σε αυτό το σημείο θα είμαστε πολύ αυστηροί, αυτό μπορώ να σας το πω.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά, πολύ πιο μαζεμένα, γιατί πολύ απλά, έτσι πρέπει να γίνει», ήταν το κεντρικό μήνυμα του Πρωθυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments