Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [28/11/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [28/11/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [28/11/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [28/11/20].

Κριός

Η επιλογή που έχετε μπροστά σας είναι τόσο συναρπαστική, που απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ένα άτομο, ίσως και στενός φίλος, θα σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του και αυτό θα σας συγκλονίσει!

Ταύρος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έρχεστε πιο κοντά. Τώρα έχετε μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείτε συναισθήματα, να αναζωπυρώσετε τη σπίθα σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία και θα εμβαθύνετε σημαντικά τον δεσμό σας.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια βαθιά αίσθηση πάθους και μια παρόρμηση να γοητεύσετε κάποιον/α. Το ταίρι σας μπορεί να το θεωρήσει απαράδεκτο και να υπάρξουν εμπόδια στην επικοινωνία σας.  Αν θέλετε να βελτιώσετε την κατάσταση ανάμεσά σας, καλύτερα να ξεχάσετε αυτό που είχατε σκοπό να κάνετε.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι τα πράγματα προχωράνε πολύ γρήγορα, δεδομένης της σημερινής ενέργειας. Ένα άτομο που προσπαθείτε να γοητεύσετε εδώ και καιρό, θα θεωρήσει τη συμπεριφορά σας πολύ έντονη και ίσως τρομάξει. Αν θέλετε να έχετε μια ευκαιρία, τότε απομακρυνθείτε. Δώστε του λίγο χώρο.

Λέων

Σήμερα βιώνετε μια ακατάσχετη μελαγχολία, ειδικά στην σχέση σας. Ο μόνος τρόπος για να αναθαρρήσετε, είναι να τραβήξετε τον/την σύντροφό σας από αυτή την ενδοσκοπική διάθεση και να τον/την κάνετε να συμμετέχει με κάποιο τρόπο. Φαίνεται, ωστόσο, ότι είναι αποφασισμένος/η να κάνει το αντίθετο από αυτό που θέλετε.

Παρθένος

Εάν σήμερα βγείτε πρώτο ραντεβού με κάποιον/α, να περιμένετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Υπάρχει ένταση και πάθος στην ατμόσφαιρα, και θα διαπιστώσετε ότι εσείς οι δύο τα πάτε καλύτερα από όσο πιστεύατε. Αυτό που θα συμβεί από εδώ και πέρα μπορεί να είναι εκπληκτικό, αρκεί να βρείτε το θάρρος να το επιδιώξετε.

Ζυγός

Η μέρα φέρνει την πιθανότητα μια νέας σχέσης. Έχετε περάσει πολλά στην ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Θα θέλατε κάτι πιο σταθερό. Δεν θέλετε να συμβιβαστείτε με κάτι κατώτερο των προσδοκιών σας. Αναπτύξτε νέες επαφές που να ανταποκρίνονται στα ιδανικά σας.

Σκορπιός

Έχετε την τάση να κολλάτε σε μια ρουτίνα. Αυτό μπορεί συχνά να είναι πρόβλημα, όταν θέλετε να προχωρήσετε και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Εξετάστε μερικές διαφορετικές επιλογές που θα ακονίσου την φαντασία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε αν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και στην πραγματικότητα.

Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε την επιθυμία να εξερευνήσετε μερικές καινούργιες πτυχές στην σχέση σας. Έχετε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο συμπεριφοράς, δυσκολεύεστε να σκεφτείτε άλλο τρόπο για να είστε με τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο, εάν επεκτείνετε τις σκέψεις σας θα βρείτε τι πρέπει να κάνετε.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξετάσετε μερικές νέες επιλογές στα ερωτικά σας. Η ζωή είναι μια διαδικασία συνεχούς αλλαγής. Τίποτα δεν μένει ίδιο για πάντα. Έτσι και η σχέση σας, χρειάζεται χώρο για να εξελιχθεί και να επιτρέψει στον καθένα να είναι ο εαυτός του. Σκεφτείτε εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας βρίσκεστε σε μια τέτοια διαδικασία συνεχούς και θετικής ανάπτυξης.

Υδροχόος

Υπάρχει μια πραγματικά περιπετειώδης αίσθηση στην ατμόσφαιρα. Αν ψάχνετε ένα διαφορετικό είδος σχέσης από το συνηθισμένο, ίσως είναι καλή ιδέα να μετάσχετε σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εσάς.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει την εξέλιξη και την πρόοδο. Αφήστε πίσω το παρελθόν και ατενίστε με αισιοδοξία το μέλλον. Σας δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να πάρετε νέα κατεύθυνση στην ζωή σας: Να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και τι είδους σχέσεις να έχετε από εδώ και πέρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments