Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [28/11/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [28/11/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [28/11/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [28/11/20].

Κριός

Τα πρόσφατα ερωτικά μαθήματα, μπορεί να σε βοήθησαν να δημιουργήσεις προστατευτικά όρια. Αυτά θα σου παρέχουν τη δύναμη που χρειάζεσαι για να υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου, όταν χρειαστεί! Μπορεί όμως, να αποτρέψουν όποιον θέλει να μπει στον κόσμο σου. Βασίσου σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις προστατευμένη αλλά φρόντισε να εμπιστεύεσαι παράλληλα το ένστικτό σου όταν σε παροτρύνει να αφήνεις τις επιφυλάξεις σου.

Ταύρος

Θα δεις να μειώνεται το άγχος που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή, ειδικά καθώς η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σου. Ένα τρέχον ζήτημα στα ερωτικά σου, μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη συναισθηματικών ορίων από το παρελθόν. Υποστήριξε αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στ’ όνομα της αγάπης. Αυτός που αξίζει την αγάπη σου θα το αποδεχτεί. Αυτός που δε θα το ανεχτεί, δείξε του του την πόρτα.

Δίδυμοι

Ακόμα και ένα τόσο έξυπνο άτομο σαν εσένα θα εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που κάποιος τράβηξε το ενδιαφέρον σου – κι όχι μόνο. Θα βιώσεις μια συνάντηση μυαλών. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι γνώρισες την αδελφή ψυχή και πρέπει να κάνεις μελλοντικά σχέδια. Μπορεί να είναι ένας περαστικός ερωτικός ενθουσιασμός που θα φθαρεί εκπληκτικά γρήγορα. Γι’ αυτό άφησε να εξελιχθεί η γνωριμία σας ή να προχωρήσει περαιτέρω.

Καρκίνος

Γνωρίζεις πως η παθιασμένη προσπάθεια που ασκείς, συναντάει αντίσταση. Αν όμως αισθάνεσαι πως αντιμετωπίζεις πολλά ζητήματα στην προσπάθειά σου να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, τότε μην τα αντιμετωπίσεις όλα ταυτόχρονα. Μπορεί να επωφεληθείς από την αποστασιοποίηση… και ο χρόνος είναι στο πλευρό σου για να διορθώσεις ό,τι χρειάζεται επιδιόρθωση. Εξάλλου η Ρώμη, δε χτίστηκε σε μια νύχτα.

Λέων

Ξέρεις πως το έμφυτο πάθος σου ενισχύει τις δημιουργικές σου ικανότητες. Αν λοιπόν παλεύεις μ’ ένα ζήτημα στη σχέση σου, γνωρίζεις πως με την αποφασιστικότητά σου θα βρεις λύση. Μπορεί να είναι κάτι ασυνήθιστο ή κάτι που δεν είχε εξερευνηθεί προηγουμένως. Όμως το όραμά σου για την εξέλιξη του δεσμού σου, θα είναι ακριβής και θα φέρει την απάντηση ή τη βελτίωση που απαιτείται.

Παρθένος

Έχεις κάποιες ιδέες σχετικά με το τι δημιουργεί σταθερότητα και ασφάλεια στο δεσμό σου. Το αντικείμενο του πόθου σου όμως, θα έχει διαφορετικές απόψεις. Βρείτε λοιπόν αυτή τη μέση οδό που προσφέρει την ιδανική λύση. Και οι δύο αποδέχεστε ότι τα στερεά θεμέλια για μια σχέση με διάρκεια και μέλλον πρέπει σταδιακά να τεθούν σε εφαρμογή. Εστιάστε στο πνεύμα της συνεργασίας, για τη δημιουργία τους.

Ζυγός

Γνωρίζεις την καινούργια στάση που έχεις απέναντι στην αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα τώρα, κάτι που δεν είχες στο παρελθόν. Αλλά για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτές τις νέες προοπτικές, ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις προς τα πίσω για λίγο για να κατανοήσεις ένα κεφάλαιο από το παρελθόν. Δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω το χρόνο. Αλλά μπορείς να εφαρμόσεις όσα γνωρίζεις τώρα, για να προσβλέπεις στο μέλλον με ανανεωμένη και δικαιολογημένη αισιοδοξία.

Σκορπιός

Καθώς η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, προσπάθησε να μην υιοθετήσεις μια συναισθηματική προσέγγιση σε μια σχέση. Να είσαι ειλικρινής σχετικά μ’ αυτό που προσπαθείς να συμβεί. Είναι κατανοητό το ό,τι θέλεις αποτελέσματα που να αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειές σου. Ωστόσο, αυτές δεν πρέπει να περιλαμβάνουν τίποτα δραστικό. Μια πιο ήρεμη και λογική προσέγγιση, θα σε ωφελήσει περισσότερο. Τα αργά και σταθερά βήματα θα είναι πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο αποτελεσματικά.

Τοξότης

Προσφέρονται συγκινητικές εμπειρίες , αλλά ίσως χρειαστεί να εστιάσεις την προσπάθειά σου, στην ικανοποίηση ή την ευχαρίστηση του εραστή σου. Αν υπάρχουν προηγούμενα σχετικά με την ανισορροπία των προσπαθειών σου, τότε είναι η ώρα να τις αντιμετωπίσεις. Μίλησε και ξεκαθάρισε μαζί του, πού θέλεις πρόοδο. Μπορεί να αποδεχθεί το ταίρι σου, πως δεν μπορεί να έχει «και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη».

Αιγόκερως

Αν νιώθεις πως τα θεμέλια της σχέσης σου είναι ασταθή, τότε η αντιμετώπιση αυτών που σε έκαναν να νιώθεις ανασφάλεια πρέπει ν’ αποτελέσουν προτεραιότητα. Αυτό όμως, δεν πρέπει να είναι ένα πρόβλημα που πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις μόνη σου. Ανοίξου στον εραστή σου. Ζήτησέ του μια έντιμη καθοδήγηση. Αν σε αγαπάει, τότε θα θέλει σαφώς το καλύτερο για σένα. Μπορεί να υπάρχει κάτι καθησυχαστικό που θα σε κάνει να ανακαλύψεις πόσο υποστηρικτικός είναι για σένα και τις ικανότητές σου. Μην υποφέρεις και μην αγωνίζεσαι μόνη σου στη σιωπή.

Υδροχόος

Η ικανότητά σου να κοιτάς το μέλλον και να βλέπεις τις δυνατότητες που χρειάζονται οι άλλοι για να τις καλύψουν, είναι αξιοθαύμαστη και σέξι! Αλλά αυτό που είναι προφανές σε σένα σχετικά με ένα κοινό σχέδιο, μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για το αντικείμενο του πόθου σου. Φρόντισε να λύσεις μια διαφωνία διευρύνοντας τις γραμμές επικοινωνίας σας. Φαίνεται πως και οι δύο, θέλετε το ίδιο πράγμα. Γι’ αυτό παραμείνετε στην ίδια σελίδα και μην απομακρυνθείτε απ’ αυτήν.

Ιχθύες

Σκέψεις γεμάτες υπερβολή κι επιείκεια θα διεισδύσουν στο μυαλό σου τώρα. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να καθοριστούν ρεαλιστικά όρια, σχετικά με το τι είναι λογικό και υπερβολικό. Το «υπερβολικό» σε οποιοδήποτε τμήμα θα φέρει σύντομη ικανοποίηση. Γι’ αυτό καλύτερα βρες τρόπους για να εφαρμόσεις τη φαντασία σου και ν’ αυξήσεις τις πιθανότητες οικειότητας στη σχέση σου. Εκεί θα μπορούσες πραγματικά να χτυπήσεις «φλέβα χρυσού».

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments