Αθλητισμός

Μαχαίρας ΑΕΚ: Γιατί ο Καρέρα αποφάσισε να τον αφήσει στον πάγκο

Μαχαίρας ΑΕΚ: Γιατί ο Καρέρα αποφάσισε να τον αφήσει στον πάγκο
Μαχαίρας ΑΕΚ: Ούτε ο Αθανασιάδης ούτε η αλλαγή σχήματος ούτε οι τρεις χαφ συζητήθηκαν όσο η απουσία του από την αρχική 11αδα.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας έχει πολλούς υποστηρικτές στη διοίκηση και η απόφαση του Μάσιμο Καρέρα να τον αφήσει στον πάγκο ενώ προερχόταν από το πρώτο γκολ σε επίσημο ματς, όχι μόνο ξάφνιασε, αλλά και απογοήτευσε κιόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την  καθημερινή αθλητική εφημερίδα SPORTDAY, ούτε ο Αθανασιάδης ούτε η αλλαγή σχήματος ούτε οι τρεις χαφ συζητήθηκαν στην ΑΕΚ όσο η απουσία του Μαχαίρα από την αρχική 11αδα. Για αυτό υπήρχε και απογοήτευση σε όσους βλέπουν στον πιτσιρικά το «next big thing».

Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ξεπέρασε πλήρως τις μυϊκές ενοχλήσεις που ένιωσε από τις αρχές της εβδομάδας και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό (28 Νοεμβρίου) πολύ σημαντικό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ξανά ο Λιβάι Γκαρσία που κρίθηκε ανέτοιμος να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για δύο μήνες και προφυλάχθηκε, ενώ εκτός έμεινε και ο Ελντερ Λόπες που υπέστη κάκωση στο γόνατο στο ματς με τη Λάρισα την περασμένη Κυριακή. Στην αποστολή της ΑΕΛ επιστρέφει ο Νέναντ Κρίστιτσιτς που ήταν τιμωρημένος στο ματς με την ΑΕΛ.

Την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης συγκροτούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Επίσης, ο Θεοδόσης Μαχαίρας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ με τη Ζόρια. Έτσι, η αποστολή αποτελούνταν από 22 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Είναι ο παίκτης που ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο με τη φανέλα του Δικεφάλου. Από τη Λέρο, στον Πανιώνιο και τώρα στην ΑΕΚ, αν και πριν από μερικά χρόνια, το ποδόσφαιρο δεν ήταν το σπορ που απασχολούσε τον Θεοδόση Μαχαίρα μιας και ο νεαρός ήταν… ερωτευμένος με το μπάσκετ και μάλιστα αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Όχι τον γνωστό, αλλά της Λέρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments