Lifestyle

Παπαθωμά Γραμμέλη: Το σχόλιο της ηθοποιού που ενόχλησε την δημοσιογράφο

Παπαθωμά Γραμμέλη: Το σχόλιο της ηθοποιού που ενόχλησε την δημοσιογράφο
Παπαθωμά Γραμμέλη: Η συνέντευξη της ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου συζητήθηκε για αρκετές μέρες κυρίως λόγω της σχέσης της Θεοφανίας με τον Γρηγόρη Πετράκο. Ωστόσο η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη ενοχλήθηκε από ένα άλλο σχόλιο της ηθοποιού.

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και όπως ήταν αναμενόμενο της ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό με τον Γρηγόρη Πετράκο. Η συνέντευξή της συζητήθηκε τις επόμενες μέρες κυρίως για την ενόχληση που δεν έκρυβε η ηθοποιός όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζητούσε το σχόλιό της πάνω στην καραντίνα και στα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Pop Up σχολιάζοντας την συνέντευξη της ηθοποιού δεν έμεινα στα του Γρηγόρη Πετράκου, αλλά φάνηκε εκνευρισμένη με ένα άλλο σχόλιο της Θεοφανίας Παπαθωμά. Η δημοσιογράφος δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την απάντηση της ηθοποιού, αναφορικά με την συμπάθεια των γυναικών στο πρόσωπό της.

Τι είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη

«Εγώ διαφωνώ σε ότι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Πρώτον, δεν είναι αστείο αυτό που έχει γίνει με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης να το ξανασυζητήσουμε και να το αναλύσουμε, έχει πάρει το δρόμο που θα έπρεπε να έχει πάρει.

Σε ό,τι αφορά το ότι την αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβει άντρες, εγώ ως γυναίκα νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη. Τους άντρες δεν τους κλέβεις, οι άντρες έρχονται αν θέλουν ή αν δεν θέλουν. Αν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τη σύντροφό τους ή αν δεν θέλουν. Αν αγαπήσουν μια άλλη γυναίκα σημαίνει ότι δεν αγαπούν αρκετά τη σύντροφό τους. Δεν είναι κλέφτρα η γυναίκα ούτε αντίστοιχα κλέφτης ο άντρας που θα πάρει μια γυναίκα μέσα από μία σχέση.

«Οι άνδρες δεν είναι ούτε βάζα, ούτε κολιέ, ούτε δαχτυλίδια»

Άρα, αν αγαπηθεί μια γυναίκα, αγαπιέται γι’ αυτό που είναι από τις άλλες γυναίκες και όχι γιατί δεν κλέβει άντρες. Δεν κλέβονται οι άντρες, δεν είναι ούτε βάζα, ούτε κολιέ, ούτε δαχτυλίδια. Είναι δυνατόν να αγαπήσεις μια γυναίκα επειδή δεν κλέβει άντρες; Λογικά εννοούσε ότι δεν συνάπτει σχέσεις με ανθρώπ«ους που είναι μέσα σε μια άλλη σχέση ή είναι κάπου αλλού. Εγώ αυτό θέλω να καταλάβω, αλλιώς δεν συμφωνώ καθόλου», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments