Ελλάδα

Σύλληψη Νότη Σφακιανάκη: Τι λέει ο δικηγόρος του τραγουδιστή για τις κατηγορίες

Σύλληψη Νότη Σφακιανάκη: Τι λέει ο δικηγόρος του τραγουδιστή για τις κατηγορίες
Σύλληψη Νότη Σφακιανάκη: Σήμερα ο τραγουδιστής αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Στη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής 29 Νοεμβρίου ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του και εντόπισαν όπλο και μικροποσότητα ναρκωτικών. Σήμερα, ο τραγουδιστής αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο ανέλαβε την υπόθεση: “Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορωνοϊού“.

Μάλιστα, ο συνήγορος του τραγουδιστή υπογραμμίζει πως το συγκεκριμένο όπλο το κατείχε επί δεκαετίες για τη προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».

«Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν. Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον Νότη Σφακιανάκη για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή διαπίστωσαν ότι υπήρχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών. Μάλιστα, μέσα στο όχημα βρέθηκε και ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας (κοκαΐνη). Έτσι, ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τον νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments