Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 30/11 – Η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 30/11 – Η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα
8 Λέξεις επεισόδια: Ο Οδυσσέας δεν ενδίδει στον συναισθηματικό εκβιασμό που του κάνει η Έρση κι αρνείται να παρατήσει την υπόθεση.

Ο Οδυσσέας, μετά το συμβάν με το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του και το απειλητικό σημείωμα που του άφησε ο άγνωστος, ξέρει ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να σοβαρεύει και αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Έρση για να μην την τρομάξει. Στο μεταξύ, έρχεται στο ατελιέ η Ναυσικά με τον Δημοσθένη, τον οποίο ο Οδυσσέας φαίνεται να μην τον συμπαθεί καθόλου, αλλά του φέρεται με ευγένεια για να μην εξαγριώσει τη μητέρα του.

Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα επιστρέφουν στο γραφείο, κάνοντας μια καινούργια αλλά και δύσκολη αρχή στη ζωή τους, μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους. Ο Μιχαήλ τους υποδέχεται με χαρά και συγκίνηση. Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Νικηφόρο, αλλά κι αυτή τη φορά πέφτει σε τοίχο, καθώς ο Νικηφόρος είναι ανένδοτος.

Ο Αιμίλιος, για πρώτη φορά, παραδέχεται στην Ελισάβετ ότι κάτι νιώθει για εκείνη και η σχέση τους φαίνεται να είναι ένα βήμα πριν να περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Έρση βρίσκει το απειλητικό σημείωμα στην τσέπη του Οδυσσέα και θέλει να πάρει τα μωρά και να φύγει από το σπίτι γιατί φοβάται πολύ. Ο Οδυσσέας δεν ενδίδει στον συναισθηματικό εκβιασμό που του κάνει η Έρση κι αρνείται να παρατήσει την υπόθεση. Η επιστροφή του Μιλτιάδη στο κόμμα συζητιέται σε όλα τα δελτία εκτός από το κανάλι του Αρώνη, γεγονός που κάνει έξαλλο τον Αιμίλιο.

Παράλληλα, η Ιφιγένεια χαίρεται που οι γονείς της γύρισαν και πάλι στη δουλειά και τις δραστηριότητές τους. Ο Φρίξος παρακολουθεί τον Δημήτρη, αλλά για κακή του τύχη γίνεται αντιληπτός και αναγκάζεται να πει ένα ψέμα για να καλυφθεί. Η Έρση ζητάει τη βοήθεια της Ναυσικάς, με σκοπό να πείσει τον Οδυσσέα να πάψει να κυνηγάει αυτή την ιστορία και τον δολοφόνο της κοπέλας. Ο Άκης βλέπει την Ηλιάνα να μαραζώνει και της δίνει το πράσινο φως να χωρίσει με τον Αλέκο. Η Ηλιάνα αναθαρρεύει και ζητάει διαζύγιο.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments