Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Για ποιους χτυπάει η καμπάνα στον Ρέντη

Ολυμπιακός ρόστερ: Για ποιους χτυπάει η καμπάνα στον Ρέντη
Ολυμπιακός ρόστερ: Και οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν μετά βαΐων και κλάδων.

Ο Ολυμπιακός στις 22:00 δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς για τη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Champions League. Θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ σε ένα ματς που αν πάρει τη νίκη μπορεί να συζητάει και για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αλλά σίγουρα δεν θέλει ήττα καθώς οι Γάλλοι είναι από κάτω του στη βαθμολογία του ομίλου. Με άλλα λόγια, πολλά κρίνονται απόψε και για την τρίτη θέση του ομίλου.

Εν τω μεταξύ, στον Ρέντη υπάρχει μια σχετική «μουρμούρα» για δύο παίκτες που δεν έχουν βοηθήσει όσο θα ήθελαν στον Ολυμπιακό: τον Ρούμπεν Βινάγκρε και τον Πέπε. Για το θέμα γράφει η Live Sport.

H αθλητική εφημερίδα σημειώνει: «Υπάρχει απογοήτευση στου Ρέντη αλλά και στα υψηλά κλιμάκια του Ολυμπιακού, για τη μέχρι σήμερα εικόνα του Βινάγκρε και του Πέπε. Όλοι περιμέναν περισσότερα από τους δύο ποδοσφαιριστές, στους οποίους επένδυσαν πολλά, χωρίς για την ώρα να έχουν πάρει τίποτα. Σχετικά με τον πρώτο, φαίνεται πως οι δύο τραυματισμοί στον αστράγαλο σε σύντομο χρονικό διάστημα τον έχουν επηρεάσει όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά».

Ο Μαρτίνς, πάντως, δεν χάνει την πίστη του στην ομάδα και, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, πιστεύει ότι θα καταφέρει η ομάδα του να πάει καλά και στο ματς της Μασσαλίας.

«Φυσικά και θέλουμε να είναι ζωντανές οι ελπίδες για να προχωρήσουμε. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εξαρτώμαστε από το άλλο αποτέλεσμα. Ακόμα και αν όλα πάνε καλά όπως τα θέλουμε εκεί, δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε. Αν μια ομάδα πει ότι πάει για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσει. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός, τη νίκη», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον Μάριο Βρουσάι. «Ο Μάριος έχει εξαιρετική εξέλιξη, είναι πονοκέφαλος για εμένα. Τον γνωρίζουμε καλά, τον παρακολουθούσαμε από πέρυσι, είμαι ανοικτός σε παίκτες που ανταποκρίνονται και εξελίσσονται καλά. Ναι, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα ακόμα και για το αυριανό παιχνίδι. Η επιστροφή του Χολέμπας και του Αραμπί είναι σημαντικές, μας δίνουν λύσεις. Ο Αραμπί είναι ο εκτελεστής μας, είναι καταπληκτικός. Ο Χολέμπας όπως είδατε είναι κι αυτός σημαντικός, αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε με τον Ραφίνια».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη Τύπου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments