Αθλητισμός

Σέλβιν Μακ: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον κρατήσει

Σέλβιν Μακ: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τον κρατήσει
Σέλβιν Μακ: Αν και σχετικά νωρίς, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ψάχνουν τρόπους για να «δέσουν» τον Αμερικανό στην Αθήνα.

Αρχικά είχαν εκφραστεί επιφυλάξεις για τον Σέλβιν Μακ, αλλά όπως φαίνεται ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον για κάποιους ακόμα μήνες. Όπως αναφέρει το newspao.gr, εκεί που το έφτασε με το θέμα του «1» ο Παναθηναϊκός, δύσκολα θα βρει στην αγορά καλύτερο παίκτη από τον Μακ και γι’ αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι της ΚΑΕ, αν και νωρίς σχετικά, έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τον τρόπο που θα κρατήσουν τον Αμερικανό στην Αθήνα.

Το θέμα είναι αν ο Μακ έχει απαιτήσεις που να ανταποκρίνονται σε όσα είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ΚΑΕ, που θα επιχειρήσει να «δέσει» τον Αμερικανό στην Αθήνα.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν και στοχεύει στο διπλό

Το δεύτερο του «διπλό» στη φετινή σεζόν, μετά από εκείνο της πρεμιέρας απέναντι στη Χίμκι, θέλει ο Παναθηναϊκός στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Από την άλλη πλευρά, η Βιλερμπάν προέρχεται από μια τεράστια εντός έδρας επιτυχία απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Στην αίσθηση της «οικογένειας» στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα έβγαλε μπροστά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, ενώ στάθηκε στον Σαντ-Ρος και τον Καλαϊτζάκη.

Τι είπε ο Βόβορας για το ματς με την Μπάγερν

«Για 40 λεπτά είχαμε τη διάρκεια να κερδίσουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει παίξει εξαιρετικά. Για να αποβάλλεις την πίεση πρέπει να κερδίσεις και η άμυνα είναι οδηγός για τη συνέχεια. Η αμυντική μας προσέγγιση ήταν εξαιρετική και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε, να διατηρήσουμε και σιγά-σιγά να κάνουμε πράγματα που θα μας βελτιώσουν σαν ομάδα και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στην Euroleague».

Για το τρίτο δεκάλεπτο: «Η μεγάλη επιτυχία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες γι αυτό είναι πως υπήρχε ηρεμία και στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε ηρεμία στην απόφαση και στην επίθεση και στην άμυνα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψεις. Η ομάδα πρέπει να κερδίσει παιχνίδια για να έχει την ηρεμία. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Παίξαμε με μια εξαιρετική ομάδα και υπήρχε μια ηρεμία στο παιχνίδι. Θα υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές. Έτσι είναι η σεζόν. Θα πρέπει και στις καλές και στις κακές στιγμές να έχουμε ηρεμία, είναι ο μόνος τρόπος. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ και οι επιλογές της Μπάγερν μας οδήγησαν σε λιγότερα ριμπάουντ. Χάσαμε 2-3 ριμπάουντ πολύ σημαντικά τότε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments