Ελλάδα

Γιάννης Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο υπουργός

Γιάννης Πλακιωτάκης κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο υπουργός
Γιάννης Πλατιωτάκης κορωνοϊός: Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχει εισαχθεί ο υπουργός Ναυτιλίας.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το περασμένο Σάββατο οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του έκριναν ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνον να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό για να νοσηλευτεί.  Αρχικά μπήκε σε Μονάδα Αυξμένης Φροντρίδας, αλλά σήμερα πάρθηκε η απόφαση να μπει άμεσα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η μεταφορά του στη ΜΕΘ κρίθηκε απαραίτητη γιατί ενώ όλες τις μέρες που είναι στο νοσοκομείο, όλη την ημέρα ήταν καλά, τα βράδια ανέβαζε πυρετό έως και 39. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός έχει συμπτώματα και υψηλό πυρετό, αλλά δεν είναι διασωληνωμένος. Απλά οι γιατροί που παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας τους θεώρησαν καλύτερο να μπει σε ΜΕΘ, αφού εκεί μπορεί να έχει καλύτερη παροχή οξυγόνου.

Τα μηνύματα μέσα από τον Ευαγγελισμό

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο υπουργός είχε αποκαλύψει ότι θα μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο νεότερο του μήνυμα στις 30/11 ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και τόνισε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments