Ελλάδα

Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη

Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη
Ο συλληφθείς παραμένει στο αστυνομικό τμήμα Θήρας και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Εξιχνιάστηκε, όπως φαίνεται, η δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη, η οποία από την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου έχει συγκλονίσει το νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες για το έγκλημα, συνελήφθη ένας 20χρονος. Το κίνητρο της δολοφονίας με τα έως τώρα στοιχεία ήταν οικονομικό, με τον θύτη να υποστηρίζει ότι το θύμα του χρωστούσε 200 ευρώ, τα οποία δεν του έδωσε και αποφάσισε να τον σκοτώσει.

Ο ξενοδόχος βρέθηκε την Παρασκευή το πρωί νεκρός στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου του στην Οία.

Αρχικά η πυροσβεστική κλήθηκε για μια φωτιά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κιόλας ο άτυχος άντρας. Αυτό που αντίκρισαν ήταν τρομακτικό. Ο 60χρονος είχε τυλιχτεί στις φλόγες και ήταν από ώρα νεκρός. Δίπλα στο πτώμα του, το οποίο ήταν καμένο, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το σώμα του άτυχου ξενοδόχου και δεν επεκτάθηκε στον χώρο.

Ίχνη παραβίασης στο ξενοδοχείο δεν βρέθηκαν. Επίσης, δεν βρέθηκε κάποιο μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, που να συνηγορεί στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Άλλωστε ο 60χρ0νος δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα που ήταν δυνατόν να τον οδηγήσουν στην αυτοχειρία. Έτσι,  οι αρχές προχώρησαν στη διαπίστωση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για δυστύχημα και αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες που κατέληξαν σήμερα, με τη σύλληψη του 20χρονου για το άγριο έγκλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως το θύμα ήταν γνωστός επιχειρηματίας του νησιού και γενικώς δεν είχε διαφορές στην Σαντορίνη τόσο με συναδέλφους του, όσο και με κατοίκους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments