Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [02/12/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [02/12/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [02/12/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα , την Τετάρτη [02/12/20].

Κριός

Δώστε προσοχή σε συναισθήματα που συνήθως αγνοείτε! Ωστόσο, τώρα είναι πιο δύσκολο να αφήσετε στην άκρη το πρόσταγμα της καρδιάς σας για χάρη της λογικής. Επωφεληθείτε από την ήρεμη ενέργεια της μέρας για να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή.

Ταύρος

Η έντονη περίοδος που βιώνετε, μπορεί να αποτελεί καλή αφορμή για να αποσαφηνίσετε τη σχέση με τον/την σύντροφο. Εάν περνάτε πολύ χρόνο μαζί και δεν βλέπετε την οικογένεια ή τους φίλους σας, τότε δώστε ο ένας στον άλλον λίγο χώρο.

Δίδυμοι

Μια αίσθηση έντασης μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις στην ερωτική σας σχέση. Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, έχετε ανάγκη να πείτε την άποψή σας κι αυτό είναι καλό. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην διαχειριστείτε σωστά τον τρόπο που θα το κάνετε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πικρία και δυσπιστία.

Καρκίνος

Σήμερα θα υπερασπιστείτε τις αρχές και τις αξίες σας. Μην κρατάτε το στόμα σας κλειστό, ενώ μέσα σας βράζετε για κάποιες συμπεριφορές που επιδεικνύει τελευταία το ταίρι σας. Εάν καταπιέζετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, θα υποφέρετε τόσο εσείς όσο και η σχέση σας.

Λέων

Η μέρα απαιτεί δράση από εσάς, φτάνουν τα λόγια. Τώρα πρέπει να κάνετε κάτι, για να δείξετε ότι νοιάζεστε πραγματικά για τις ανάγκες και την ευημερία του/της συντρόφου σας. Έχει κουραστεί από τις υποσχέσεις σας, πλέον θέλει να δει απτές εκδηλώσεις της αγάπης και της αφοσίωσής σας!

Παρθένος

Ήρθε ο καιρός να εκφράσετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια αισθάνεστε σε μια συγκεκριμένη πτυχή της σχέσης σας. Εάν έχετε κάποιες υποψίες για τον/την σύντροφό σας αλλά δεν μιλάτε, μην το κάνετε άλλο. Πρέπει να αντιμετωπίσετε το ζήτημα, να ανακαλύψετε εάν όντως υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Ζυγός

Σήμερα επιτέλους η καρδιά και το μυαλό σας θα συναντηθούν. Τελευταία βιώνετε μια εσωτερική σύγκρουση: Θα ακούσετε τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να εμπλακείτε σε μια σχέση ή τις επιταγές της καρδιάς σας; Πρέπει να επαναπροσδιορίσετε την οπτική σας. Αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας, δεν θα κάνετε λάθος.

Σκορπιός

Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά τα σχέδιά σας. Όσο περισσότερο σκέφτεστε, τόσο περισσότερο μπερδεύεστε. Κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε, ακούστε τα συναισθήματά σας. Αυτά θα σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τοξότης

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη αλλαγή στη σχέση σας, συζητώντας σε βάθος ένα σημαντικό ζήτημα. Αν και οι δύο ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά προς συζήτηση, αποφεύγατε να τα θίξετε ελπίζοντας ότι θα ξεχαστούν. Αυτή η τακτική δεν θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως

Γνωρίζετε τη δύναμη των λέξεων, καταλαβαίνετε επίσης σε βάθος την εκπληκτική δύναμη των συναισθημάτων. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε αυτές τις δύο δυνάμεις. Εάν έχετε κάτι να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας, επιλέξτε με σύνεση τα λόγια σας και χρησιμοποιήστε τη δύναμη των συναισθημάτων σας για να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τον/την σύντροφό σας. Οι σχέσεις προχωρούν με διάφορους τρόπους: Μερικές φορές πηγαίνουν μπροστά, άλλες γυρίζουν πίσω και κάποιες φορές ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία και δεν μπορεί να αποφευχθεί… Αλλά πρέπει όλοι να αφιερώνετε χρόνο για να κατανοήσετε τις ανάγκες του/της συντρόφου σας.

Ιχθύες

Σήμερα νιώθετε σαν να γνωρίσατε την αδερφή-ψυχή σας. Αισθάνεστε μια υπέροχη, ζεστή και τρυφερή λάμψη στην καρδιά σας. Τόσο εσείς όσο και το άλλο άτομο θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ξέρετε ότι πρόκειται για μια σχέση που θα αντέξει κάθε δοκιμασία. Με την αγάπη άλλωστε ξεπερνιούνται όλα τα προβλήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments