Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [02/12/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [02/12/20]
Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [02/12/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα  για την Τετάρτη [02/12/20].

Κριός

Τώρα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τον εραστή σου. Τα παράξενα σχέδια και η παιχνιδιάρικη διάθεση θα πυροδοτήσουν με αισθησιασμό τη σχέση σου. Παρόλο που τα ερωτικά σου έχουν σίγουρα μια πιο παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα, μπορείτε με το ταίρι σου, να μάθετε πολλά ο ένας για τον άλλον στη διαδικασία. Αυτό είναι το εισιτήριό σας για να έρθετε πιο κοντά και να νιώσετε πιο δεμένοι!

Ταύρος

Η έντονη εστίαση σε ό, τι συμβαίνει στη σχέση σου μπορεί να είναι χρήσιμη – αλλά μόνο μέχρι κάποιου σημείου. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις πέρα από τις άμεσες ανάγκες σου, σ’ αυτό που θέλει ο εραστής σου από σένα. Μπορεί να θέλει κάποιον για να ακούσει τους προβληματισμούς του ή έναν ώμο για να κλάψει. Φρόντισε να είσαι εκεί γι’ αυτόν. Αυτό θα ενισχύσει τη σχέση σας ακόμη περισσότερο.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη κι έχεις πείσει τον εαυτό σου, πως δε θα βρεις κάποιον που να σου κάνει «κλικ» τότε θα εκπλαγείς ευχάριστα αυτές τις μέρες. Αν είσαι σε σχέση να ξέρεις πως η σχέση σας μπορεί να ενισχυθεί αν ανακαλύψεις διασκεδαστικούς τρόπους για να αποκαλύψεις τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υγιή συζήτηση. Θα βρεθείς και στο στοιχείο σου, λειτουργώντας μ’ αυτό τον τρόπο! 

Καρκίνος

Τώρα μπορείς να φέρεις μια ανάλαφρη διάθεση στη σχέση σου όπως επίσης και πολλές θετικές δονήσεις. Αν ο εραστής σου χρειάζεται έμπνευση και κίνητρο, τότε θα είσαι διατεθειμένη να τα προσφέρεις και τα δύο. Η Σελήνη όμως στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει να λειτουργήσεις με τρόπο που ίσως «πνίξει» το ταίρι σου. Προτίμησε ωστόσο να κρατήσεις τα πράγματα ανάλαφρα και απλά. Επειδή η εφαρμογή μιας έντονης ενέργειας είναι σέξι…. αλλά σε μετρημένες δόσεις.  svg%3E

Λέων

Ο μοναδικός σου αυθορμητισμός είναι αυτό που χρειάζεται τώρα ο εραστής σου. Θα νιώσεις εμπνευσμένη για να σχεδιάσεις κάποια ερωτικά πλάνα που θα αναζωογονήσουν τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Μπορείς επίσης να εξισορροπήσεις την επιείκεια και την πολυτέλεια, με όλους τους σωστούς τρόπους. Θεώρησε πως έχεις το ευχάριστο καθήκον να κάνεις την καρδιά του αγαπημένου σου, να χτυπήσει πιο γρήγορα! 

Παρθένος

Το να κοιτάς πίσω σε μια εποχή που όλα φαίνονταν απλούστερα και ευκολότερα είναι φυσικό. Όμως, το να κάνεις ένα αποφασιστικό βήμα για να επιστρέψεις στο παρελθόν και να επανασυνδεθείς με κάποιον ή να αναδημιουργήσεις μια ευτυχισμένη μνήμη, δεν θα ικανοποιήσει την πεινασμένη καρδιά σου. Κοίταξε προς τα πίσω μόνο τόσο όσο χρειάζεσαι, για να εκτιμήσεις αυτό που έχεις στο παρόν. Στη συνέχεια, εστίασε με έμπνευση, σε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να συμβεί στο μέλλον.

Ζυγός

Αν είσαι έτοιμη για μια ρομαντική περιπέτεια, τότε θα έχεις πιο ανοιχτό μυαλό για να κάνεις ό, τι δεν μπορείς να κάνεις συνήθως ή να δοκιμάσεις κάτι που δε δοκίμασες ποτέ. Αν είσαι ελεύθερη θα είσαι πολύ φιλόδοξη για παθιασμένες αναζητήσεις. Αυτή είναι μια εποχή που οι τολμηρές ή αυθόρμητες κινήσεις μπορούν να φέρουν ευχάριστα αποτελέσματα – και πολλά άλλα! 

Σκορπιός

Το να εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτό που έχεις παρά σ’ αυτό που δεν έχεις στα ερωτικά σου, θα είναι η πιο σωστή κίνηση από πλευράς σου τώρα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις κάποιες ιδέες που χρειάζεται ο εραστής σου και πιθανότατα θα χαιρόταν να ακούσει. Είσαι πρόθυμη να δώσεις ό, τι μπορείς για να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Και ο εραστής σου θα δει την θετική ενέργεια που προσφέρεις τώρα.

Τοξότης

Η επιρροή της Σελήνης θα ενισχύσει την επιθυμία σου να επικεντρωθείς στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κρύβεις σκελετούς στη ντουλάπα. Θέλεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση για ν’ αναγνωρίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου ώστε να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνεις καλύτερη σύντροφος για το ταίρι σου. 

Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, μπορεί να είναι εύκολο να αγνοηθούν κάποιες υποχρεώσεις. Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να φροντίσεις περισσότερο το ταίρι σου. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που προσπαθείς άμεσα να τον βοηθήσεις για να λυθεί ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα. Αυτό το είδος φροντίδας δεν θα περάσει απαρατήρητο από το ταίρι σου…γι’ αυτό συνέχισε!

Υδροχόος

Η ιδέα σου για διασκέδαση μπορεί να είναι μοναδική ή ριζοσπαστική – κι ο εραστής σου, δύσκολα θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Θα νιώσεις ιδιαίτερα εμπνευσμένη να παραβείς τους κανόνες ή να μπεις σε άγνωστες ερωτικές περιοχές. Και αν αντιληφθείς πως αυτό προσφέρει αφθονία ερωτικής συνεργασίας….τότε έχεις δίκιο! 

Ιχθύες

Ίσως εξαρτάται από σένα, αν θα βάλεις κάποιους στην εικόνα της ερωτικής σου ζωής. Οι άλλοι ενδιαφέρονται έντονα για την προσωπική σου ζωή. Η μυθοπλασία όμως, ίσως ξεπεράσει τα γεγονότα, ειδικά αν γνωρίζεις πως με το ταίρι σου, έχετε γίνει θέμα κουτσομπολιού. Με λίγη προσπάθεια, ίσως απαντήσεις άμεσα σε μερικά σχόλια, πριν διογκωθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments