Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Δεν έχει καταφέρει να μπει καν στα αγωνιστικά πλάνα

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Δεν έχει καταφέρει να μπει καν στα αγωνιστικά πλάνα
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος των «ερυθρόλευκων» δεν έχει καταφέρει να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας του Πειραιά.

Ο Τιάγκο Σίλβα ήρθε στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να βοηθήσει στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και να δώσει μια παραπάνω λύση στον Πέδρο Μαρτίνς.

Στο θέμα αναφέρεται η Livesport. «Ένας μικρός προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό από τη μέχρι τώρα παρουσία του Τιάγκο Σίλβα στην ομάδα. Ο Πορτογάλος μέσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι στιγμής δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν δείχνει πως μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα της ενδεκάδας… Η μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του είναι σε φιλικό στου Ρέντη».

O Σίλβα είναι 27 ετών. Πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε δώσει 47 ματς σε λολες τις διοργανώσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, 97 με τη Φαϊρένσε και 128 με την Μπελενένσες. Σε αυτές τις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 31 γκολ και 30 ασίστ. Αυτά τα στοιχεία, δεν έχει καταφέρει να τα δείξει στον Ολυμπιακό και έτσι δεν έχει προσφέρει βοήθεια για το ροτέισον του Μαρτίνς.

Μερικά λόγια για τον Τιάγκο Σίλβα

Ο Πορτογάλος μέσος έχει γεννηθεί στη Λισαβόνα στις 2 Ιουνίου του 1993 και έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας των U20, U21 και U23.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και στη συνέχεια πήγε στα αντίστοιχα της Μπελενένσες, με την οποία και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2012. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Τιάγκο Σίλβα η Φεϊρένσε, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Νότινγχαμ Φόρεστ.

Εν τω μεταξύ, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι με τον Βόλο που έρχεται. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί, ο Βόλος είναι απρόβλεπτος και ποιοτικός. Έχει υψηλό κίνητρο. Τα προηγούμενα αποτελέσματά του δεν είναι καλά, όμως έρχεται εδώ για να μας δυσκολέψει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Σίγουρα δεν είναι ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως έχει ενδιαφέροντες».

Για τον Ουάρντα: «Δεν είναι μόνο ο Ουάρντα, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην επίθεση, έχουν ταχύτητα και ποιότητα, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα». Για τον Βινάγκρε: «Δουλεύει πολύ, παλεύει για χρόνο συμμετοχής, είναι στον σωστό δρόμο».

Για Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς: «Ο Λαζάρ είναι έτοιμος, για τον Μπρούμα υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες».

Για το κατά πόσο οι παίκτες του είναι προσηλωμένοι στον αγώνα με τον Βόλο: «Δεν χρειάζεται να το πω, βλέπω πως όλοι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι για την αναμέτρηση με το Βόλο, όλοι έχουν όρεξη να επιστρέψουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments