Διεθνή

Ο δημιουργός του Black Mirror ετοιμάζει mockumentary για το 2020

Ο δημιουργός του Black Mirror ετοιμάζει mockumentary για το 2020
Ο δημιουργός του Black Mirror ετοιμάζει mockumentary για τη χρονιά που θυμίζει επεισόδιο της γνωστής σειράς.

Το 2020 θα μπει στην ιστορία σαν μια από τις χειρότερες χρονιές στην σύγχρονη ιστορία. Ο κορωνοϊός, τα lockdown αλλά και η έκρηξη της αστυνομικής βίας στην Αμερική ξεχώρισαν στο έτος που δεν έχει φύγει ακόμα. Τα όσα έχουμε βιώσει αυτή τη δύσκολη χρονιά έκανε αρκετούς να αστειευτούν λέγοντας ότι θυμίζει επεισόδιο του Black Mirror. Πρόκειται για μια σειρά που ξεκίνησε στη Βρετανία, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Netflix.

To σόου επικεντρώνεται σε σκοτεινά και σατιρικά θέματα που εξετάζουν τη σύγχρονη κοινωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά τις απρόβλεπτες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Λίγο πριν τελειώσει αυτό το δυστοπικό έτος που όλοι μετράνε αντίστροφα μαθαίνουμε ότι ο δημιουργός του Black Mirror θα ασχοληθεί με το 2020. Βέβαια δεν θα εισάγει τα όσα ζήσαμε το 2020 σε κάποιο επεισόδιο της σειράς. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο πρότζεκτ που θα πάρει σάρκα και οστά.

Το 2020 θα πάρει το mockumentary που του αξίζει

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Χιου Γκραντ, ο οποίος αποκάλυψε τον ρόλο που θα έχει στο πρότζεκτ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Vulture. «Είμαι ένας ιστορικός που δίνει συνέντευξη για τη χρονιά 2020» είπε. «Είμαι αρκετά απωθητικός, στην πραγματικότητα! Και θα σας αρέσει η περούκα μου» πρόσθεσε. Όπως ανακοινώθηκε από τον Χιου Γκραντ, το πρότζεκτ δημιουργείται για το Netflix, το οποίο φιλοξενεί το Black Mirror από το 2019.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το mockumentary μέχρι τώρα. Τον Απρίλιο, ο Μπρούκερ αναβίωσε την επιτυχημένη εκπομπή του στο BBC Screenwipe για ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον κορωνοϊό, εξερευνώντας την ίδια την κρίση, καθώς και τι παρακολουθούν και τι κάνουν οι άνθρωποι για να περάσουν τον χρόνο τους την περίοδο του αποκλεισμού.

Τον επόμενο μήνα, ο Άγγλος τηλεοπτικός παρουσιαστής, συγγραφέας, σεναριογράφος και παραγωγός ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το Black Mirror, λέγοντας στο The Radio Times: «Προς το παρόν, δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει όρεξη για ιστορίες κοινωνιών που καταρρέουν». Θυμίζουμε ότι το mockumentary έχει μορφή ντοκιμαντέρ αλλά με χιουμοριστική και σατιρική νότα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments