Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εικόνα της πριν κάνει πλαστικές [pics]

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εικόνα της πριν κάνει πλαστικές [pics]
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αισθητική παρέμβαση που είχε κάνει.

H Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι ακόμη και σήμερα αρκετά χρόνια μετά τον θάνατό της η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου. Όμορφη με ξανθιά μαλλιά “μάγευε” το γυαλί κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό η ηθοποιός είχε κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη προκειμένου να βελτιώσει αισθητικά κάτι το οποίο δεν άρεσε στην ίδια πάνω της.  Οι φωτογραφίες από τότε δεν είναι πολλές και η συγκεκριμένη αισθητική παρέμβαση, τελειοποίησε την εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Δείτε την φωτογραφία:

Δίχως καμία αμφιβολία η Ελληνίδα ηθοποιός άφησε το στίγμα της στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου και η απουσία της όπως και πολλών άλλων μεγάλων ηθοποιών είναι προφανής. Έτσι πρόσφατα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, υλοποίησε μια πολύ όμορφη ιδέα, που σίγουρα έφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο που την αγάπησε.

Ο Γιάννης δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram με το όνομα alikivougiouklakiofficial, όπου αναρτά φωτογραφίες της μητέρας του από όλες τις περιόδους της ζωής της, από επαγγελματικές αλλά και προσωπικές στιγμές. Ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες, σπάνιες και μη, με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, με ηθοποιούς, με φίλους, από ταινίες, από φωτογραφίσεις, από εξώφυλλα και από backstage στιγμές γεμίζουν τον λογαριασμό της αγαπημένης ηθοποιού.

  • Ας πάρουμε μια μικρή γεύση:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments