Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Μέσα σε 19 ημέρες διοργανώσατε Μεσογειακούς αλλά μέσα σε δέκα μήνες δεν προετοιμάσατε τις ΜΕΘ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Μέσα σε 19 ημέρες διοργανώσατε Μεσογειακούς αλλά μέσα σε δέκα μήνες δεν προετοιμάσατε τις ΜΕΘ»
ΣΥΡΙΖΑ: «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και την κυβέρνηση με φόντο τον απολογισμό της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 στην Πάτρα.

Στις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατά τη συνέντευξη Tύπου της 3ης Δεκεμβρίου σχετικά με τον απολογισμό της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 στην Πάτρα απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε πως «όταν ανέλαβε καθήκοντα η σημερινή κυβέρνηση, οι Μεσογειακοί Αγώνες όδευαν ολοταχώς προς ματαίωση, καθώς η προετοιμασία βρισκόταν κάτω του 20%».

Από την μεριά του Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθεται τονίζοντας πως «υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να τους πείσουν πως η προηγούμενη Οργανωτική Επιτροπή δεν είχε κάνει τίποτα». Παράλληλα, προσθέτει: «Ο κ. Αυγενάκης, λοιπόν και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί, ισχυρίζονται πως μέσα σε μόλις 19 ημέρες, από τα τέλη Ιουλίου έως την τελετή έναρξης στις 18 Αυγούστου, πρόλαβαν να διοργανώσουν Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες. Παρουσιάζουν δηλαδή πως μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός, κι αφού διόρισαν τη δική τους Οργανωτική Επιτροπή, έκαναν όλες εκείνες τις οργανωτικές προετοιμασίες που απαιτούνται, ώστε η επιτυχία των Αγώνων να οφείλεται σε αυτούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

«Για τα ψεύδη και τις συκοφαντικές αναφορές από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων 2019 Νίκο Παπαδημάτο κατά τη συνέντευξη Tύπου του απολογισμού της διοργάνωσης. Περίπου δυο ώρες πήρε στους κυρίους Αυγενάκη και Παπαδημάτο να επαναλάβουν δημοσίως, τα ίδια ακριβώς ψεύδη που ανέφεραν και πριν από 16 μήνες, σχετικά με τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες 2019, στην Πάτρα.

Ο κ. Αυγενάκης, λοιπόν και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί, ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ πως μέσα σε μόλις 19 ημέρες, από τα τέλη Ιουλίου έως την τελετή έναρξης στις 18 Αυγούστου, ΠΡΟΛΑΒΑΝ να διοργανώσουν Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες! Παρουσιάζουν δηλαδή πως μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός, κι αφού ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Οργανωτική Επιτροπή, έκαναν όλες εκείνες τις οργανωτικές προετοιμασίες που απαιτούνται, ώστε η επιτυχία των Αγώνων να οφείλεται σε αυτούς!

Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να τους πείσουν πως η προηγούμενη Οργανωτική Επιτροπή… δεν είχε κάνει τίποτα! Προσφεύγουν δε -μόνον σε επίπεδο καφενειακού κουτσομπολιού- σε ανυπόστατες κατηγορίες για «κακοδιαχείριση», «κακοδιοίκηση» και «σπατάλες» εδώ και 16 μήνες, για να δημιουργούνται εντυπώσεις μπροστά στις κάμερες, μόνο για το «θεαθήναι».

ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ! Σε τελευταία ανάλυση, αφού μια κυβέρνηση μπόρεσε σε 19 ημέρες να διοργανώσει Μεσογειακούς Αγώνες, απορούμε πως μέσα σε δέκα μήνες, που είχε περιθώριο, δεν κατάφερε να προετοιμάσει τις ΜΕΘ της χώρας για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments