Αθλητισμός

Ολυμπιακός Βόλος: Προσηλωμένοι στο ματς οι ερυθρόλευκοι – Η «κόκκινη» ενδεκάδα

Ολυμπιακός Βόλος: Προσηλωμένοι στο ματς οι ερυθρόλευκοι – Η «κόκκινη» ενδεκάδα
Ολυμπιακός Βόλος: Προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα με την αντίπαλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 19.30 τον Βόλο, τη μέχρι στιγμής αήττητη, εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, ομάδα, μακριά από το Πανθεσσαλικό έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν από τον «τελικό» με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκ. Μάλιστα, με τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς στη σύνθεσή του θα υποδεχτεί τον Βόλο ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, σύμφωνα με ό,τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

O Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξήγησε πως ο Σέρβος πλάγιος μέσος έχει αφήσει πίσω του τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του τραυματία Μπρούμα. «Για τον Μπρούμα υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Επιπλέον, προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα με τον Βόλο. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο Βόλος είναι απρόβλεπτος και ποιοτικός. Έχει υψηλό κίνητρο. Τα προηγούμενα αποτελέσματά του δεν είναι καλά, όμως έρχεται εδώ για να μας δυσκολέψει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί», τόνισε.

Και ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσέθεσε: «Σίγουρα δεν είναι ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως έχει ενδιαφέροντες» ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Ουάρντα απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Ουάρντα, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην επίθεση, έχουν ταχύτητα και ποιότητα, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα».

Όσο για τη σταδιακή ενσωμάτωση του Βινάγκρε ο Μαρτίνς εξήγησε πως «δουλεύει πολύ, παλεύει για χρόνο συμμετοχής, είναι στον σωστό δρόμο». «Δεν χρειάζεται να το πω, βλέπω πως όλοι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι για την αναμέτρηση με το Βόλο, όλοι έχουν όρεξη να επιστρέψουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι», τόνισε για την προσήλωση που θεωρεί πως έχουν οι παίκτες του στο ματς με τον Βόλο.

Έτσι λοιπόν, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέντο και Βινάγκρε. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, με τον Βρουσάι και τον Μασούρα στα άκρα. Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς (επιστρέφει σε αποστολή καθώς ξεπέρασε τον κορωνοϊό), Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς και Σουντανί. Ανάσες θα πάρουν ενόψει και του αγώνα με την Πόρτο ο Ραφίνια και ο Εμβιλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments