Αθλητισμός

Στόπερ ΑΕΚ: Και πάλι στο προσκήνιο ο Όγκνιεν Βράνιες

Στόπερ ΑΕΚ: Και πάλι στο προσκήνιο ο Όγκνιεν Βράνιες
Στόπερ ΑΕΚ: Πάντως, πέρα από τον Βράνιες, ο Ίβιτς αναζητά κι άλλες λύσεις για κεντρικό αμυντικό.

Μπορεί ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται ως κεντρικός μπακ στην ΡΣΚ Άντερλεχτ και την Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και να μην είναι στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει για την ελληνική ομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρεται, προβληματισμός επικρατεί στην Ένωση για την εικόνα της ομάδας και κυρίως για την αμυντική λειτουργία της, κάτι που έχει ανοίξει συζήτηση για την απόκτηση στόπερ.

Η ΑΕΚ εμφανίζει λοιπόν, πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες να έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την «ΩΡΑ». Ο Βόσνιος στόπερ βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Άντερλεχτ και όλα δείχνουν ότι θα αποχαιρετήσει σύντομα τη βελγική ομάδα.

Αυτομάτως τίθεται υποψήφιος και πάλι για την ΑΕΚ, ιδιαίτερα μετά τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο για την κακή αμυντική εικόνα της ομάδας. Πάντως, πέρα από τον Βράνιες, ο Ίβιτς αναζητά κι άλλες λύσεις για κεντρικό αμυντικό μιας και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης ψάχνεται στην αγορά, ώστε να βρει κάτι αξιόλογο εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Να αναφέρουμε πως μεταξύ άλλων, ο Βράνιες, έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, η Κρασνοντάρ, η ΑΕΚ και η Σπόρτινγκ Χιχόν. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης U21, καθώς και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments