Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [07/12/2020 – 13/12/2020]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [07/12/2020 – 13/12/2020]
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [07/12/2020 – 13/12/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [07/12/2020 – 13/12/2020].

Κριός

Μην συγκρατηθείτε στην αρχή της εβδομάδας. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να σας βρουν να καταπιέζετε τις πιο δυναμικές σας παρορμήσεις  αλλά μην το κάνετε. Όλοι μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα αν καθαρίσουν τη συναισθηματική τους αύρα. Από την Τετάρτη μέχρι νωρίς την Παρασκευή, η γενναιότητα και η τόλμη σας θα φτάσουν στο υψηλότερο σημείο τους. Μην ανησυχείτε, αυτή η παιχνιδιάρικη και τολμηρή διάθεση δεν θα σας οδηγήσει σε προβλήματα. Ο μόνος κίνδυνος, είναι να έχετε περισσότερη δράση και ρομαντισμό από όσο συμφωνήσατε. Αυτό το σαββατοκύριακο θα κυριαρχήσει η ρουτίνα και οι ευθύνες σας. Φανείτε καλοί φίλοι και κάντε τα πράγματα που πρέπει.

Ταύρος

Θα πρέπει να περιμένετε ασυνήθιστες συναναστροφές σε περίεργα μέρη καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Είστε τόσο επικοινωνιακοί τη Δευτέρα και την Τρίτη, που μπορείτε να βρείτε συνομιλητές οπουδήποτε. Όλοι θέλουν να συνεχίσετε να μιλάτε. Εάν είστε ελεύθεροι, προφανώς όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φλερτ. Από την Τετάρτη έως το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, η επικοινωνία δεν θα είναι τόσο εύκολη. Θα κατανοήσετε ότι πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά και να αφήσετε το εγώ σας πίσω, αν θέλετε να αποφύγετε μια μάχη για την εξουσία. Βρείτε κάποιον διαμεσολαβητή αν χρειαστεί. Από την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, θα κολυμπήσετε σε μια θάλασσα αγάπης. Τόσο οι ρομαντικές και οικογενειακές όσο και οι πλατωνικές σχέσεις στη ζωή σας, πρέπει να ενισχυθούν από αυτή την δόση προσοχής και στοργής.

Δίδυμοι

Οι οικονομικές δυνατότητες και ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένα καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα πρέπει να δουλέψετε τις λεκτικές σας δεξιότητες, εάν θέλετε να αποφύγετε τις διαμάχες τη Δευτέρα και την Τρίτη. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε τώρα, απλώς δώστε του μια – δυο μέρες περιθώριο. Από την Τετάρτη έως την Παρασκευή θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για ένα από τα αγαπημένα σας «αθλήματα», την ζωηρή συζήτηση. Εξασκήστε τους νευρώνες σας της ομιλίας και απολαύστε έναν πνευματώδη διάλογο. Αλλά βεβαιωθείτε ότι ο συνομιλητής σας δεν παίρνει στα σοβαρά τους σχολιασμούς σας. Στο τελευταίο μέρος της εβδομάδας και το σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να κόψετε τη φλυαρία για να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες και εξωτερικές εργασίες.

Καρκίνος

Μπορείτε να βασιστείτε στη σχεδόν απεριόριστη ενέργεια που θα υπάρχει καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκουν στα καλύτερά σας, ελκυστικούς, τολμηρούς και δυναμικούς. Οι άλλοι απλά δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας. Απολαύστε όλη αυτή την ειλικρινή κολακεία. Από την Τετάρτη έως νωρίς την Παρασκευή, θα έχετε μια ακατανίκητη παρόρμηση να κάνετε τα πάντα πιο υπερβολικά… Και το κάνετε μια μικρή επίδειξη των δυνατοτήτων σας, μπορεί να σας πάει μακριά. Για το υπόλοιπο της Παρασκευής και το σαββατοκύριακο, θα βάλετε τον κόσμο σας σε φόρμα: Επιδιώξτε την σαφή επικοινωνία, ακριβείς αναλυτικές δεξιότητες και μια εστιασμένη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Λέων

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα θα νιώσετε ότι έχετε ασυνήθιστα οξυμένο ένστικτο. Συνδυάστε το με πρωτοβουλίες και αποφασιστικότητα για να προωθήσετε τα συναισθήματά σας. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι καλές μέρες για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Από την Τετάρτη έως τις πρώτες ώρες της Παρασκευής, φροντίστε να διοχετεύσετε αυτή την αποφασιστικότητα σε ένα καταπληκτικό επίτευγμα. Εκπέμπετε θετικά την εμπιστοσύνη και τα χαρίσματά σας. Οι άλλοι νιώθουν γνήσιο θαυμασμό για εσάς και είτε θα δώσουν ένα χέρι βοηθείας είτε θα φύγουν από τον δρόμο σας. Αργά την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, αφιερώστε χρόνο για να επανεκτιμήσετε την γενικότερη κατάσταση. Αν είναι απαραίτητο, τώρα να κάνετε μεγάλα νέα σχέδια.

Παρθένος

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ικανοποιήστε την επιθυμία σας να κοινωνικοποιηθείτε: Βρείτε μια ομάδα με κοινές ιδέες για να κάνετε παρέα, κατά προτίμηση με έντονη γυναικεία επιρροή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε γεμάτοι ενέργεια, οργανωμένοι από τη συντροφικότητα και την ομαδική εργασία. Από την Τετάρτη έως τις αρχές της Παρασκευής, προσπαθήστε να μείνετε ευέλικτοι. Αυταρχικοί άνθρωποι μπορεί να σας απειλήσουν, αν σας κατακλύσουν με αντικρουόμενα σχέδια και παράλογες απαιτήσεις. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κρατήσετε υπομονετική και συνεργατική στάση. Το υπόλοιπο της Παρασκευής και το σαββατοκύριακο μπορεί να νιώθετε σαν να είστε υπερήρωας, τόσο που θα εντυπωσιάζετε. Οι υπερδυνάμεις σας και η ικανότητα να αναγνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, θα είναι προφανείς για όλους.

Ζυγός

Διατηρήστε ένα ήσυχο προφίλ καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Έχετε αντιμετωπίσει ήδη πάρα πολλά και η ζωή σας φέρνει πολλές και μπερδεμένες λεπτομέρειες. Το καλύτερο στοίχημά σας τη Δευτέρα και την Τρίτη, είναι απλώς να έχετε λογικές προσδοκίες και να εστιάσετε σε μικρά επιτεύγματα. Από την Τετάρτη και έως την αρχή της Παρασκευής θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτή τη στιγμή, ειδικά εάν συνεργάζεστε με ομοϊδεάτες για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Φυσικά, θα πρέπει να ηγηθείτε. Πιο αργά την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, διασκεδάστε με τους φίλους σας. Μην ανησυχείτε για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σας.

Σκορπιός

Στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να επιτύχετε σχεδόν ό,τι θέλετε… Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τη φιλοδοξία και την αποφασιστικότητα να το ακολουθήσετε. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι υπέροχες μέρες για να ακούσετε τη διαίσθησή σας και να ρισκάρετε. Από την Τετάρτη έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, μπορεί να νιώσετε ότι η τόση αποφασιστικότητα σας οδηγεί σε κίνδυνο. Θα πρέπει απλώς να παραμερίσετε λίγο το εγώ σας, για να αποφύγετε μια σύγκρουση εξουσίας με έναν ανώτερο. Αργότερα την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, περάστε πολύ χρόνο με τους φίλους σας… Και μην εκπλαγείτε αν μάθετε ένα ζουμερό μυστικό.

Τοξότης

Οι ενέργειές δεν θα είναι ιδιαίτερα συντονισμένες καθώς ξεκινά η εβδομάδα… Και αυτό σημαίνει ότι ίσως δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα. Η προφανής λύση για τη Δευτέρα και την Τρίτη, είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε περισσότερο με την επικοινωνία παρά με την πρόοδό σας. Κάποια άτομα θα ανταποκριθούν θετικά στην ανοιχτόμυαλη διάθεσή σας για φιλοσοφική συζήτηση. Από την Τετάρτη έως το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, θα επιθυμείτε επιστρέψετε στη δράση. Αυτή είναι ευνοϊκή συγκυρία, καθώς η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Είναι υπέροχη στιγμή για να πάρετε ένα ρίσκο και να προσπαθήσετε για το ανέφικτο… Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε την ανάλογη αίσθηση του χιούμορ. Το σαββατοκύριακο χαλαρώστε και αντισταθείτε στην επιθυμία σας να προχωρήσετε μπροστά: Πρέπει πρώτα να καλύψετε όλες τις λεπτομέρειες.

Αιγόκερως

Η καινοτομία είναι τα πάντα καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Τη Δευτέρα και την Τρίτη αναζητήστε καινούργιους ανθρώπους και νέες ιδέες. Πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε τώρα για να βρείτε τα πατήματά σας, καθώς διέπει ισχυρή ενέργεια εσάς και τους άλλους. Από την Τετάρτη έως το πρώτο μέρος της Παρασκευής, θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Το πιο συνετό σχέδιο αυτή τη στιγμή για τα εργασιακά σας, είναι να είστε σταθεροί στις θέσεις σας και δίκαιοι. Καλό είναι να είστε σε επαγρύπνηση για κάποιες δυσχέρειες. Την υπόλοιπη Παρασκευή και το σαββατοκύριακο, η έρευνα και η προετοιμασία σας θα αποδώσουν όπως ακριβώς το σχεδιάζατε! Να περιμένετε ότι θα πετύχετε πολλά από αυτά που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Μήπως νιώθετε συναισθηματικά φορτισμένοι; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, η ζωή θα φέρει στον δρόμο σας αμέτρητες τρελές λεπτομέρειες… Και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και προσηλωμένοι για να προχωράτε. Μην ανησυχήσετε για τις χαμένες ευκαιρίες τη Δευτέρα και την Τρίτη, είναι απλώς μια περαστική φάση. Από την Τετάρτη έως την αρχή της Παρασκευής θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε με νέα πράγματα, ειδικά στις σχέσεις σας. Μην φοβάστε να αλλάξετε τα πράγματα: Η μεθοδικότητα μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να κάνετε μια μεγάλη ανακάλυψη. Την υπόλοιπη Παρασκευή και το σαββατοκύριακο ίσως νιώσετε περισσότερο προσγειωμένοι. Θα κατανοήσετε τι συμβαίνει, αν κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Ιχθύες

Μπορείτε να νιώσετε όλη αυτή την αγάπη; Πραγματικά πλέετε μέσα της καθώς ξεκινά η εβδομάδα! Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκουν γεμάτους με ρομαντισμό τις περισσότερες μορφές αγάπης, είτε δίνετε είτε παίρνετε αγάπη. Απολαύστε την προσοχή που λαμβάνετε και, πάνω από όλα, διασκεδάστε. Από την Τετάρτη έως τις αρχές της Παρασκευής, θα πρέπει να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Μην αφεθείτε να απορροφηθείτε από τα προσωπικά δράματα κάποιου, εκτός φυσικά αν σας φαίνεται διασκεδαστικό. Την υπόλοιπη Παρασκευή και το σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε να ορμήσετε στη δράση, ακόμα κι αν δεν έχετε εκ των προτέρων όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments