Αθλητισμός

Μήτρογλου Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι τον στέλνουν ξανά στον Πειραιά

Μήτρογλου Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι τον στέλνουν ξανά στον Πειραιά
Μήτρογλου Ολυμπιακός: Δημοσίευμα της O' Jogo αναφέρει ότι ο Μαρτίνς τον θέλει στον Πειραιά.

Τον Κώστα Μήτρογλου ξανά στον Πειραιά στέλνει η O’ Jogo από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού για να έχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, ειδικά μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Αναλυτικότερα, η O’ Jogo έχει κυκλοφορήσει σχετικό ρεπορτάζ με τίτλο: «Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει επιστροφή ενός ήρωα» και σημειώνει ότι: «Ο Ολυμπιακός θέλει έναν επιθετικό κι ο Μήτρογλου είναι υπό εξέταση. Ο 32χρνος αναμένεται να φύγει τον Ιανουάριο από τη Γαλλία και η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία».

Στη συνέχεια, το ίδιο κείμενο στέκεται στην προοπτική της Κίνας και της Μέσης Ανατολής, όπου υπάρχουν ομάδες που μπορούν να καλύψουν στο οικονομικό κομμάτι τον Έλληνα άσο της Μαρσέιγ που δεν υπολογίζεται από τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

«Ο Πέδρο Μαρτινς θέλει την επιστροφή ενός ήρωα από τον Πειραιά: Ο Μήτρογλου έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα και έχει σημειώσει 79 γκολ σε 182 ματς», αναφέρει η O’ Jogo, που προσθέτει ότι οι Μασσαλοί θέλουν να απαλλαγούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με την Πόρτο στους ομίλους του Chmapions League. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε για το πρόγραμμα γύρω από τον αγώνα. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 16:30, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση στις 18:00. Θυμίζουμε ότι το ματς ξεκινάει αύριο στις 22:00 η ώρα και φιλοξενείται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

  • Τρίτη 8/12

16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV). Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Πέπε. 18:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (ανοικτή για 15 λεπτά).

  • Τετάρτη 9/12

22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Πόρτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η προπόνηση της Πόρτο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 8/12 στις 10:00 (τοπική ώρα) και η συνέντευξη Τύπου της στις 11:45 (τοπική ώρα) στο προπονητικό της κέντρο στην Πορτογαλία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments