Ελλάδα

Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Χατζηνικολάου: Ποια είναι η ιδανική γυναίκα – Τα όνειρα για οικογένεια

Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Χατζηνικολάου: Ποια είναι η ιδανική γυναίκα – Τα όνειρα για οικογένεια
Κωνσταντίνος Αργυρός στον Νίκο Χατζηνικολάου: Ο τραγουδιστής μίλησε για πολλά στον γνωστό δημοσιογράφο, από τη συμμετοχή του στο Fame Story μέχρι το πώς θέλει να είναι η σύντροφος του στη ζωή.

Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, απαντώντας στις ερωτήσεις του Νίκου Χατζηνικολάου για πολλά θέματα, από τη συμμετοχή του στο Fame Story μέχρι το πώς επιθυμεί να είναι η σύντροφός του στη ζωή.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε μια παλιότερη συνέντευξή του, στην οποία είχε πει ότι, η προσήλωσή του στη δουλειά του ήταν η αιτία που παραμέλησε την τότε σύντροφό του. Ο Κωνσταντίνος εξήγησε ότι ήταν μία περίοδος με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, στούντιο, γυρίσματα και εμφανίσεις, και ότι η τότε σύντροφός του δεν κατάλαβε πόσο πιεσμένος ήταν.

Δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι θέλει να βρει μια γυναίκα με χιούμορ και εσωτερική ομορφιά που θα τον στηρίζει για να κάνει μελλοντικά οικογένεια. Μάλιστα, εξήγησε ότι η καραντίνα τον βοήθησε να καταλάβει ότι οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τη δουλειά, η οποία ήταν έως τώρα η πρώτη του «σχέση».

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τρυφερά για τους γονείς και τα αδέλφια του, αναφέροντας ότι οι ίδιοι τον στηρίζουν. Ανέφερε, μάλιστα, ότι είναι τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Όπως είπε: «Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, είχα φανταστικά παιδικά χρόνια. Είμαστε τρίδυμα.

Είμαστε τα πρώτα παιδιά με εξωσωματική. Είχε γίνει χαμός τότε που γεννηθήκαμε και έδωσε και μήνυμα σε πολλούς άλλους που λαχταρούσαν να κάνουν παιδιά και είχαν πρόβλημα. Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου. Ο αδελφός μου είναι πολύ ευφυής και μετράει η άποψή του για μένα. Η αδελφή μου είναι ακαδημαϊκός και κάνει φοβερή καριέρα. Η μαμά μου είναι “μπουμπουλίνα”. Διαχειρίζεται άψογα όλες τις καταστάσεις. Ο πατέρας μου είναι το φιλαράκι μου. Οι γονείς μου αντιμετώπισαν με ταπεινότητα την επιτυχία μου. Επειδή βάζω στόχους χάνω μερικές φορές τη μπάλα».

Για το πώς βρέθηκε στο Fame Story, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε: «Ήμουν 18 χρονών στην Λευκάδα και έκανα τα χαρτιά μου να φύγω για Ιταλία. Ο στόχος μου τότε ήταν η Ιατρική. Όταν ήμουν στην Λευκάδα, μια φίλη μου είπε πως θα κάνει αίτηση για το Fame Story. Έτσι, πήρα μια κιθάρα και άρχιζα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Μετά από δύο μήνες, μου ήρθε ένα μέιλ από την παραγωγή πως έκανα αίτηση για να μπω στο παιχνίδι, την είχε κάνει η φίλη μου. Έτσι, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μου έλεγαν: “ό,τι επιλέξεις, αυτή θα είναι η ζωή σου”. Και έτσι μου μετέφεραν την ευθύνη».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιφύλασσε μια έκπληξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς συνδέθηκε ζωντανά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον τραγουδιστή. Τον χαρακτήρισε «δουλευταρά» και είπε ότι «θα γράψει ιστορία».

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μίλησε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι.

«Από τα καλύτερα χαρίσματα και χαρακτηριστικά στον Κωνσταντίνο είναι ότι είναι καταδεκτικός. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι. Δεν έχω πολλούς ανθρώπους και φίλους που περνάω χρόνο όταν βρίσκομαι Αθήνα αλά αλλά με το που φτάσω πάντα του στέλνω μήνυμα και προσπαθώ να βρω χρόνια για να μιλήσουμε. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρω ότι ακούει. Έχει πολύ ωραία αύρα. Και η γνώμη του μετράει περισσότερο», είπε ο Έλληνας τενίστας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments