Αθλητισμός

Καρέρα ΑΕΚ: Ο Ιταλός πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση

Καρέρα ΑΕΚ: Ο Ιταλός πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση
Καρέρα ΑΕΚ: Τα «σύννεφα» πάνω από το στρατόπεδο της Ένωσης είναι πολλά, αλλά ο Ιταλός τεχνικός έχει την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να ανατρέψει την όλη κατάσταση.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, περνάει ακόμα περισσότερα ζόρια. Η νίκη του «τριφυλλιού» στο ματς με την Ένωση ήρθε να προστεθεί στις ευρωπαϊκές ήττες της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα. Αυτές είναι που έχουν σημάνει ότι το ταξίδι στην Αγγλία που έκαναν σήμερα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για να παίξουν απέναντι στη Λέστερ αύριο είναι για το γόητρο της ομάδας και τη βαθμολογική της θέση στις επόμενες ευρωπαϊκές κληρώσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ πιστεύει,πάντως, ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Σε αυτό φαίνεται ότι έχει την απόλυτη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη που επισκέφθηκε και τους παίκτες της Ένωσης, αφήνοντας πολλές αιχμές για την απόδοσή τους.

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει για το θέμα με τον Ιταλό προπονητή: «Ο Καρέρα το λέει, το πιστεύει και το εννοεί πως μπορεί να γυρίσει το… κουμπί και να επαναφέρει την ΑΕΚ στις επιτυχίες. Μάλιστα αυτό το μετέφερε και στον Μελισσανίδη. ΜΑζί με την υπόσχεση για μία… άλλη ΑΕΚ στη συνέχεια και κυρίως στο κομβικό ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (16/12) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ».

Να σημειώσουμε ότι ο Μελισσανίδης μπροστά στους παίκτες στήριξεαπόλυτα τον Καρέρα. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του sport24.gr, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είπε: «Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει. Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε σε θυμωμένο τόνο: «Μάλλον δεν έχετε καταλάβει που έχετε έρθει και σε ποια ομάδα ανήκετε. Δεν ξέρετε ποια φανέλα φοράτε. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώστε! Εμφανίστηκε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε! Το καταλαβαίνετε; Την επόμενη φορά που θα έρθω, πολλοί από εσάς θα βλέπουν τα αποδυτήρια για τελευταία φορά».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ουδείς εκ των παικτών αντέδρασε ή ζήτησε το λόγο για να εκφέρει κάποια άποψη. Πάντως τέτοιες στιγμές τα αποδυτήρια έχουν ζήσει πολλάκις κατά το παρελθόν, με πολύ… ίδια και χαρακτηριστική κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, σύμφωνα με το σχόλιο του ίδιου αθλητικού σάιτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments