Αθλητισμός

Ζαμπά ΠΑΟΚ: Βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος» πάει στη FIFA – Το τεράστιο ποσό που ζητάει

Ζαμπά ΠΑΟΚ: Βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος» πάει στη FIFA – Το τεράστιο ποσό που ζητάει
Ζαμπά ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο «Δικέφαλος» πάει στη FIFA για τον 22χρονο εξτρέμ.

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ίσως να προσφύγει στη FIFA για την υπόθεση του Λέο Ζαμπά. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας uol.com.br, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει ότι ο Ζαμπά αυτοπροτάθηκε μέσω του γραφείου των ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί στην Κορίνθιανς, όμως η τελευταία τον απέρριψε.

Στη Βραζιλία κάνουν λόγο για πρόθεση του ΠΑΟΚ να πάει το θέμα Ζαμπά στη FIFA και πως οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να εισπράξουν πρόστιμο, που πιθανότατα θα φτάσει στα 20.000.000 ευρώ.

Το κείμενο, τη μεταφράση του οποίου έχει κάνει το Sportime, αναφέρει: «Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης έφυγε χωρίς άδεια από τον ΠΑΟΚ, σύλλογο με τον οποίο ο Ζαμπά έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η ελληνική ομάδα έχει ζητήσει την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα και απειλεί να προσφύγει στη FIFA για να εισπράξει πρόστιμο που θα μπορούσε να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ.

Η μόνη προϋπόθεση για τον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί μια πρόταση είναι όποιος ενδιαφέρεται να πληρώσει όλο τον μισθό του παίκτη. Εκτός από την Κορίνθιανς και άλλες ομάδες από την Βραζιλία έχουν απαντήσει αρνητικά για να αποκτήσουν τον Ζαμπά.

Η μεγάλη ελπίδα του Ζαμπά αυτή την στιγμή είναι η Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε που εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση».

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το τελευταίο ματς στους ομίλους του Europa League. Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε στην Κύπρο, είμαστε εκτός και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε αύριο την Γρανάδα και μετά το πρωτάθλημα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια που έχουμε και να βελτιωνόμαστε. Πάντα όταν κερδίζεις και όταν χάνεις σε προβληματίζουν κάποια πράγματα. Γι’ αυτό δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος, ούτε όταν χάνουμε, ούτε όταν κερδίζουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το κίνητρο είναι ότι φοράς την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να έχεις προσωπικότητα, πρέπει να έχεις παίκτες με δυνατό χαρακτήρα. Υπάρχουν πολλές αδικίες και για αυτό πρέπει να είσαι σκληρός. Γι’ αυτό είμαστε σκληροί και κοιτάμε να κάνουμε καλή ομάδα και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments