Ελλάδα

Τροχαίο στον Κηφισό με τραυματίες

Τροχαίο στον Κηφισό με τραυματίες
ΙΧ έριξε στο αντίθετο ρεύμα κολώνα της ΔΕΗ.

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Ένα όχημα τύπου τζιπ, το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στην ενδιάμεση νησίδα με κολώνα της ΔΕΗ, η οποία με τη σειρά της κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δύο είναι οι τραυματίες.

Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε στην κολώνα της ΔΕΗ. Μάλιστα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ούτε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες. Στο σημείο υπάρχει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα.

Δείτε live την κίνηση εδώ:

Τροχαίο ατύχημα και στη λεωφόρο Αθηνών:

Νωρίτερα υπήρξε τροχαίο και στη λεωφόρο Αθηνών. Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Συγκεκριμένα, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν ένα χιλιόμετρο μετά το Δαφνί στο ρεύμα προς Κόρινθο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμό. Αυτή την ώρα οι αρμόδιοι βρίσκονται στο σημείο για να πάρουν καταθέσεις από τους οδηγούς και φυσικά για να απομακρύνουν τα οχήματα προκειμένου να εξομαλυνθεί και πάλι η κατάσταση στο δρόμο.

svg%3E
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments