Αθλητισμός

ΑΕΚ ρόστερ: Προανήγγειλε αποχωρήσεις παικτών ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ ρόστερ: Προανήγγειλε αποχωρήσεις παικτών ο Μελισσανίδης
ΑΕΚ ρόστερ: Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δείχνει εμπιστοσύνη στον Καρέρα, αλλά κάποιοι παίκτες θα δουν την έξοδο τον Ιανουάριο.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δύσκολη. Ό, τι και να γίνει στο αποψινό ματς με τη Λέστερ, η Ένωση αποχαιρετάει την Ευρώπη και θα πρέπει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα όπου γνώρισε την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι, κάτι που δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα. Στην κατάσταση της ΑΕΚ αναφέρεται η αθλητική εφημερίδα Sportday που σημειώνει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης προανήγγειλε αποχωρήσεις παικτών. Θυμίζουμε ότι ο ίδιος έχει στηρίξει ανοιχτά τον Μάσιμο Καρέρα, τόσο στα ΜΜΕ, όσο και μπροστά στην ομάδα.

Η Sportday γράφει χαρακτηριστικά: «Προανήγγειλε την αποχώρηση παικτών από τα Σπάτα ο Μελισσανίδης στην περίπτωση που η ΑΕΚ επαναλάβει εμφανίσεις σαν κι αυτές με τη Ζόρια, την Μπράγκα και την Πανάθα. Το ερώτημα που γεννήθηκε ήταν ποιους αφορούσε η επισήμανση. Διότι αν δεν κάνω λάθος, οι Λιβάγια, Ολιβέιρα, Βασιλαντωνόπουλος και Παουλίνιο μπορούν από 1η Γενάρη να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν για το καλοκαίρι. Άρα, ποιος θα ανοίξει την πόρτα; Ο Μελισσανίδης ή τα παλικάρια;».

Ο Καρέρα πιστεύει ότι μπορεί να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο και πρέπει να ανταποδώσουμε την αγάπη των φίλων της ΑΕΚ και του κυρίου Μελισσανίδη. Να αναδείξουμε ένα παιχνίδι με μαχητικότητα και ένταση και να αντιληφθούμε την κατάσταση. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Αυτό που συνέβη πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε να αναρωτηθούμε και να το πάρουμε ως κάτι θετικό. Να το διαμορφώσουμε σε μαχητικότητα και οργή στο γήπεδο. Να αποδείξουμε τι ομάδα είμαστε και ότι δεν είμαστε αυτό που δείξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές και ότι με πάθος μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Να αφήσουμε το παρελθόν, να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να ιδρώσουμε τη φανέλα που φοράμε».

Στυ σηνέχει πρόσθεσε ότι: «Στους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες είχαμε κάνει πολλά ατομικά λάθη. Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Στον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό μπήκαμε λάθος. Παίζαμε ντέρμπι και σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά το πάθος. Δεν είχαμε αρκετή μαχητικότητα και όρεξη. Αυτό είπα στους παίκτες και τους το έδειξα στην ανάλυση και πάνω σε αυτό δουλέψαμε. Αύριο θα πρέπει να αποδείξουμε ότι καταλάβαμε ποια ήταν τα λάθη μας και να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το εάν θέλει ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή είμαι καλά όπως είμαι. Το επιτελείο δουλεύει σωστά συνεπώς δεν έχουμε κάποια ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments