Αθλητισμός

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πορτογάλος

Βινάγκρε Ολυμπιακός: Παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πορτογάλος
Βινάγκρε Ολυμπιακός: O Πορτογάλος αριστερός μπακ από ό, τι φαίνεται θα παραμείνει στο λιμάνι μέχρι το τέλος της τωρινής σεζόν.

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την παρουσία του, όπως αντίθετα είχε κάνει στη Γουλβς. Για την περίπτωσή του γράφει η αθλητική εφημερίδα Live Sport που μεταφέρει δημοσίευματα από το εξωτερικό σε σχέση με την παραμονή ή όχι του παίκτη στην ομάδα του Πειραιά.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αγγλία, ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν θα επιστρέψει τον Ιανουάριο στην Γουλβς, αλλά θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της περιόδου».

Να σημειώσουμε ότι ο 21χρονος αριστερός μπακ έχει 2 παρουσίες στη Super League και άλλες 2 στο Champions League, χωρίς να έχει σκοράρει ή μοιράσει κάποια τελική πάσα. Να θυμίσουμε, επίσης, ότι ο Ολυμπιακός κοιτάει στην αγορά για παίκτη στη θέση του αφού πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Λαμία που ακολουθεί στις 13/12. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις στα κανάλια της Novasports.

Για την ήττα από την Πόρτο: «Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει με αυτόν τον τρόπο αυτά τα παιχνίδια. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά όλες οι ομάδες περνάνε από δύσκολες φάσεις. Έτσι και ο Ολυμπιακός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη φάση. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας με τη Λαμία και είναι σημαντικό για μας να παίξουμε με δύναμη, χαρακτήρα και να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Για το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα: «Είναι πάντα δίπλα μας, έτοιμος να μας υποστηρίξει, αλλά περιμένει τα καλύτερα από μας. Είναι εδώ για να μας στηρίζει, ώστε να δίνουμε το καλύτερο. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να βγούμε από αυτή. Μας είπε ότι περιμένει από μας το καλύτερο και ότι είναι εδώ για να δει από μας να αντιδρούμε».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στο Champions League είχαμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία παίζει κλειστά και θα χρειαστεί χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά. Θα πρέπει να μιλήσει η προσωπικότητα των ποιοτικών ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να παίξουμε με πάθος. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να το κάνουμε και στη Λαμία».

Για τον Τιάγκο Σίλβα και την απόδοσή του: «Ο Τιάγκο είναι σε πολύ καλή φάση, είναι έτοιμος, έχει ρυθμό και το βλέπουμε. Έδωσε καλή εικόνα όταν είχε προβλήματα, όταν πέρασε μια δύσκολη φάση με τραυματισμούς. Θα παίξει την Κυριακή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments