Αθλητισμός

Δώνης: Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο

Δώνης: Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο
Δώνης: Η μεγάλη πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στους 32 του Europa League έβαλε τη συζήτηση για την αντικατάστασή του στον «πάγο».

Ο Γιώργος Δώνης χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον κορυφαίο προπονητή τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο, μετά την πρόκριση της Μακάμπι στους «32» του Europa League.

Ο Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και ο νυν προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ρωτήθηκε για τα σενάρια που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του και τόνισε ότι εκείνος είναι ο καλύτερος προπονητής στη χώρα μας και την Κύπρο. Η κριτική που δέχτηκε εξάλλου, ο Γιώργος Δώνης ήταν μεγάλη αφού υπήρξαν σενάρια για την αντικατάστασή του.

Ωστόσο, η μεγάλη πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «32» έβαλε τη συζήτηση στον… πάγο. «Τα πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από την παιδική μου ηλικία. Έπαιξα σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα, έπαιξα στην Premier League».

Και συνέχισε: «Έχω παίξει σε μεγάλα κλαμπ στην Ελλάδα κι επίσης στην Αγγλία. Επίσης έχω προπονήσει και μεγάλους συλλόγους. Η πίεση μου είναι οικεία, αλλά η πίεση δεν έρχεται από τα ΜΜΕ ή τους οπαδούς, αλλά από τα αποτελέσματα όταν δεν είναι καλά».

«Υπάρχει πίεση, αυτή είναι η ζωή μου ως προπονητής και την αποδέχομαι. Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκα από εσάς τι πιστεύω για τις φήμες από την Κύπρο ότι θέλουν να με αντικαταστήσουν. Είναι αυτό επαγγελματικό; Κατά τη γνώμη μου είναι αντιεπαγγελματικό να με ρωτάτε κάτι τέτοιο γιατί δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα σε Ελλάδα και Κύπρο», κατέληξε.

H Μακάμπι στους «32»

Η Βόλφσμπεργκερ (11ος όμιλος) και η Μακάμπι Τελ Αβίβ (9ος) ήταν οι ομάδες που ακολούθησαν Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Βιγιαρεάλ στους «32» του Europa League, καθώς οι δεύτερες θέσεις στα συγκεκριμένα γκρουπ διεκδικούνταν ως απόψε.

Οι Αυστριακοί νίκησαν 1-0 τη Φέγενορντ και την άφησαν εκτός συνέχειας, ενώ η ομάδα του Γιώργου Δώνη επικράτησε με το ίδιο σκορ της τουρκικής Σίβασπορ, που με νίκη θα περνούσε εκείνη αντί των Ισραηλινών.

Το πιο ωραίο παιχνίδι της βραδιάς έγινε στο «Σέλτικ Παρκ», όπου η αδιάφορη Σέλτικ σημείωσε την πρώτη νίκη της στον 8ο όμιλο (3-2), υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τη Λιλ στην πρώτη ήττα και «χαρίζοντας» την πρωτιά στη Μίλαν, που την ίδια ώρα περνούσε νικηφόρα (1-0) από την Πράγα, απέναντι στη Σπάρτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments