Αθλητισμός

Μάνατζερ Λιβάγια: «Ο Μάρκο είναι θετικός στην πρόταση της Τραμπζονσπόρ»

Μάνατζερ Λιβάγια: «Ο Μάρκο είναι θετικός στην πρόταση της Τραμπζονσπόρ»
Μάνατζερ Λιβάγια: Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Λιβάγια, τόνισε πως ο Κροάτης είναι θετικός να βρεθεί στην Τράμπζονσπορ.

Τα σενάρια για τον Μάρκο Λιβάγια συνεχίζονται στην Τουρκία. Σύμφωνα και με το sportfm.gr, η εφημερίδα «Karadeniz» το πήγε ένα βήμα παραπέρα μεταφέροντας δήλωση που φέρεται να έκανε ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού (χωρίς να κατονομάζει αν πρόκειται όντως για τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε).

«Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ θέλει τον Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ. Ο ατζέντης του, με δήλωσή του στην Karadeniz, αναφέρει πως ο πελάτης του είναι θετικός για την πρόταση της Τραμπζονσπόρ», αναφέρει το δημοσίευμα, η αξιοπιστία του οποίου ελέγχεται.

Το δημοσίευμα αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Αμπντουλάχ Αβίτσι θέλει σίγουρα να ενισχύσει την επιθετική ζώνη της ομάδας του κατά τη διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών. Το όνομα που θέλει ο προπονητής είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος παίζει την ελληνική ομάδα, ΑΕΚ. Ο 27χρονος παίζει ως «δεκάρι», αλλά και ως επιθετικός. Ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, σε δήλωση του στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ότι ο παίκτης ήταν θετικός με την προσφορά της Τράμπζονσπορ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments