Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Τον ετοιμάζει ενόψει Λαμίας ο Μαρτίνς

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Τον ετοιμάζει ενόψει Λαμίας ο Μαρτίνς
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον έμπειρο χαφ για το παιχνίδι με τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη και το Europa League. Για την ώρα μπορεί να στρέψει την προσοχή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς υπάρχει μια τριάδα παιχνιδιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχικά το ματς με τη Λαμία την Κυριακή και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Τετάρτη. Θυμίζουμε ότι είναι το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί εξαιτίας του τελικού Κυπέλλου στα τέλη Αυγούστου.

Μετά το ματς με την Ένωση υπάρχει και το παιχνίδι με τη Λάρισα. Το γεγονός ότι ενδιάμεσα υπάρχει ντέρμπι αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να εφαρμόσει ένα ροτέισον. Στην αναμέτρηση με τη Λαμία ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται συχνά και περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους.

Ετοιμάζει Τιάγκο ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς της Κυριακής στη Λαμία (15:00) αναμένεται να κάνει διαχείριση, καθώς ακολουθεί το εξ αναβολής ντέρμπι την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Πιθανότατα ο Φορτούνης, που είχε ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Πόρτο, να προφυλαχθεί και να παίξει βασικός ο Τιάγκο Σίλβα, που έδειξε καλά στοιχεία στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να δώσει ανάσες και στους Ραφίνια και Χολέμπας, ωστόσο ο τραυματισμός του Ντρέγκερ και οι συνεχιζόμενες ενοχλήσεις του Βινάγκρε μόνο με… αλχημείες θα δώσουν ανάσες στους ακραίους μπακ. Εκτός μάχης παραμένουν για το προσεχές ματς σίγουρα και οι Χασάν, Βαλμπουενά και Μπρούμα. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι στην πατρίδα του για θεραπεία και εκτιμάται πως θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου, ενώ ο Πορτογάλος ενδέχεται να είναι έτοιμος και για το παιχνίδι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει ότι υπάρχει κούραση στην ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. «Είναι αναγκαίο να κάνουμε μια διακοπή. Είχαμε μόλις επτά μέρες ξεκούρασης το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι πήγε στραβά, τι πρέπει να βελτιώσουμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς τους τομείς», ήταν τα λόγια του μετά το ματς με την Πόρτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments