Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τα σχέδια Μελισσανίδη για ενίσχυση της ομάδας

ΑΕΚ: Τα σχέδια Μελισσανίδη για ενίσχυση της ομάδας
ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει στηρίγματα για την ένωση, κοντά στον Ίλια Ίβιτς.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του προηγούμενου διαστήματος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς εντοπίζει και έλλειμα νοοτροπίας. Σύμφωνα με το enwsi.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε επαφές για να καλύψει αυτά τα κενά κοντά στον Ίλια Ίβιτς.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος, εδώ και καιρό ο Μελισσανίδης έχει μιλήσει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, παλαίμαχο παίκτη της Ξάνθης και στέλεχος της ακριτικής ομάδας για αρκετά χρόνια (αποχώρησε πέρυσι), ενώ το ίδιο έκανε και με τον Κώστα Κωνστάντο που έχει δουλέψει στη Λάρισα και πρόσφατα στον Παναθηναϊκό ως συνδετικός κρίκος ομάδας-διοίκησης.

Πάντως, μέχρι στιγμής οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το συγκεκριμένο πόστο, ενώ υπάρχουν και συζητήσεις για υποψήφιο στέλεχος μέσα από την οικογένεια της ΑΕΚ που να ξέρει την ομάδα, να την αγαπά και να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σε άλλα νέα της ομάδας, συνεχίζεται η φημολογία που θέλει τον Λιβάγια να φεύγει από την Ένωση.

Σύμφωνα και με το sportfm.gr, η εφημερίδα «Karadeniz» το πήγε ένα βήμα παραπέρα μεταφέροντας δήλωση που φέρεται να έκανε ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού (χωρίς να κατονομάζει αν πρόκειται όντως για τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε).

«Ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ θέλει τον Μάρκο Λιβάγια, που παίζει στην ΑΕΚ. Ο ατζέντης του, με δήλωσή του στην Karadeniz, αναφέρει πως ο πελάτης του είναι θετικός για την πρόταση της Τραμπζονσπόρ», αναφέρει το δημοσίευμα, η αξιοπιστία του οποίου ελέγχεται.

Το δημοσίευμα αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Αμπντουλάχ Αβίτσι θέλει σίγουρα να ενισχύσει την επιθετική ζώνη της ομάδας του κατά τη διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών. Το όνομα που θέλει ο προπονητής είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος παίζει την ελληνική ομάδα, ΑΕΚ. Ο 27χρονος παίζει ως «δεκάρι», αλλά και ως επιθετικός. Ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, σε δήλωση του στη Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ότι ο παίκτης ήταν θετικός με την προσφορά της Τράμπζονσπορ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments