Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 2-0

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 2-0
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Η ομάδα της Πελοπονήσου πήρε τη νίκη μετά από 6 αγωνιστικές.

Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Τρίπολης πήρε την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στην 6η θέση με 16 βαθμούς. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και πλέον είναι 9οι με 14 πόντους.

Ο Κρέσπι πέτυχε το πρώτο γκολ για τον Αστέρα στο 30′ και ο Μπαράλες διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με πέναλτι στο 85′. Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για τους Πελοποννήσιους, που είχαν την υπεροχή σε ολόκληρη την αναμέτρηση, «σημάδεψαν» τρεις φορές το δοκάρι του Ατρόμητου και είδαν τον Γιαννιώτη να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας χαμηλά το σκορ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το πρώτο ημίχρονο υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, που πίεσαν πολύ το αθηναϊκό συγκρότημα και είχαν ευκαιρίες, με τον Μπαράλες στο 6ο λεπτό να νικιέται στο σουτ από τον Γιαννιώτη και τον Έλληνα γκολκίπερ να μπλοκάρει στο 19΄ και την προσπάθεια του Σίτο.

Στη συνέχεια δράση για την ομάδα της Τρίπολης ανέλαβε ο Κρεσπί, ο οποίος στο 28΄ είδε το μακρινό σουτ που επιχείρησε να κοντράρει και την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι, αλλά δυο λεπτά αργότερα, ύστερα από φάση διαρκείας κι αφού ο Τομάσεβιτς απέκρουσε επί της γραμμής την κεφαλιά του Μπαράλες, ο Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ.

Ο Αστέρας μάλιστα λίγο έλειψε να διπλασιάσει στο 35΄, όταν ο Γιαννιώτης υποχρεώθηκε σε μεγάλη απόκρουση για να «βγάλει» την κεφαλιά του Μπαράλες, με την μπάλα να βρίσκει ξανά στο δοκάρι, όπως συνέβη και στο 52ο λεπτό, στον «κεραυνό» του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή!

Ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο, με τους παίκτες του Ράσταβατς να πατούν εύκολα την περιοχή του Ατρόμητου και τον Γιαννιώτη να «γράφει»… υπερωρίες, καθώς στο 57΄ σταμάτησε και τον Ριέρα.

Ο Κάναντι προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές (Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Αγκάγιεφ) για να τονώσει τη μεσοεπιθετική λειτουργία των Περιστεριωτών, που ήταν υποτονική έως τότε, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει όταν ο Αστέρας αποφάσισε να περάσει σε διαχείριση του αγώνα για να προφυλάξει τα κεκτημένα, όμως δεν μπορούσε να κάνει φάση και σαν να μην έφτανε αυτό ο Ρισβάνης υπέπεσε σε πέναλτι επί του Μουνάφο στο 83′, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαράλες δύο λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με το όγδοο φετινό γκολ του στη Λίγκα, ένα λιγότερο από τον αρχισκόρερ Ελ Αραμπί.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82΄ Γκαρθία), Καστάνιο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (83΄ Τιλίκα), Γκόμες (18΄ Ριέρα), Σίτο (61΄ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (72΄ Ρισβάνης), Νάτσος, Χαρίσης (56΄ Αγκάγιεφ), Νταβιώτης, Ενσικουλού (46΄ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (57΄ Ούμπιδες), Μανούσος (56΄ Χριστοδουλόπουλος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments