Πως Να

Πώς να χρησιμοποιήσω μια χαλασμένη ομπρέλα

Πώς να χρησιμοποιήσω μια χαλασμένη ομπρέλα
Χαλασμένη ομπρέλα: Υπάρχουν πολλές κατασκευές πρακτικές ή διακοσμητικές για να πάρει νέα αξία και νέα ζωή.

Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες χαρακτηρίζεται από έντονα φαινόμενα καθώς σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες και πολλές βροχές. Οπότε το καλύτερο «όπλο» μας είναι η σωστή ένδυση, ίσως και αδιάβροχο, καθώς και η χρήση ομπρέλας.

Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που ο αέρας έχει καταλήξει να καταστρέφει την ομπρέλα μας και μετά να αναγκαζόμαστε να πάρουμε άλλη. Από την άλλη όμως, είναι μια ωραία ευκαιρία για δημιουργία και χρήση του παλιού, χαλασμένου αντικειμένου. Γιατί να πετάμε λοιπόν τα πράματα; Υπάρχουν πολλές κατασκευές πρακτικές ή διακοσμητικές για να πάρουν νέα αξία και νέα ζωή.

Για αρχή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την παλιά ομπρέλα ως διακοσμητικό χώρου, κρεμώντας τη- κλειστή και ανάποδα- σε κάποιο σημείο είτε εσωτερικά όπως στο σαλόνι είτε εξωτερικά του σπιτιού όπως στην εξώπορτα και τοποθετώντας μέσα μερικά όμορφα εποχιακά λουλούδια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν από τη διακόσμηση!

Επίσης, εφόσον έχει χαλάσει η λαβή και όχι το ύφασμα, μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για προστασία των φυτών από τα καιρικά φαινόμενα μιας και υπάρχουν κάποια φυτά που δεν αντέχουν την υπερβολική ζέστη. Τοποθετώντας μια ομπρέλα λοιπόν, από πάνω τους, μπορούμε να προστατέψουμε τις ώρες που καίει περισσότερο ο ήλιος.

Τέλος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μέρος του εν λόγω αντικειμένου. Δηλαδή για παράδειγμα υπάρχει η δυνατότητα να φτιάξουμε ένα φωτιστικό αξιοποιώντας μόνο το χερούλι και φτιάχνοντας το πιο ιδιαίτερο φωτιστικό τοίχου. Απλά κολλάμε το χερούλι στο «καπέλο» του φωτιστικού μας και το κρεμάμε σε όποιο σημείο μας βολεύει.

Βέβαια, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούμε μια πολύ καλή κόλλα που να κολλάει υφάσματα και ξύλο. Για αυτό τα χρωματοπωλεία είναι το κατάστημα που θα χρειαστούμε. Παράλληλα, μπορούμε να κάνουμε την παλιά ή χαλασμένη μας ομπρέλα, κρεμάστρα για ρούχα παίρνοντας τη λαβή και βάζοντάς τη στον τοίχο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments