Αθλητισμός

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Τον έχει χτυπήσει η κακοδαιμονία

Τσιμίκας Λίβερπουλ: Τον έχει χτυπήσει η κακοδαιμονία
Τσιμίκας Λίβερπουλ: Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν έχει μόνο δυσκολία να διαχειριστεί τη μετάβαση σε ένα τέτοιο ιστορικό σύλλογο, αλλά και το ζήτημα των τραυματισμών που του έχουν τύχει.

Η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, την πρωταθλήτρια Αγγλίας για τη σεζόν 2019/20, ήταν η είδηση της χρονιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, πόσο συχνά ένας Έλληνας παίκτης καταφέρνει να πάρει μεταγραφή σε έναν τέτοιο ιστορικό σύλλογο με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Κι όχι σε φάση αναδιοργάνωσης των «κόκκινων», αλλά στα καλύτερα τους.

Στο καλοκαίρι μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Ο Κώστας Τσιμίκας ζει το όνειρό του, έστω κι αν τον έχει χτυπήσει η ατυχία. Πρώτα ήρθε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τώρα ο νέος τραυματισμός που αποκόμισε στο ματς με τη Μίντιλαντ στο Champions League, όπου είχε ξεκινήσει βασικός.

Στην περίπτωση του Τσιμίκα αναφέρεται και το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», η οποία σημειώνει ότι από την «κακοδαιμονία της Λίβερπουλ»  δεν γλίτωσε και ο Έλληνας αριστερός μπακ. Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι: «Αποκορύφωμα των πολλών δυσκολιών που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει στη μετάβασή του σε μια ομάδα του κορυφαίου επιπέδου. Από την άλλη «ευκαιρία» η κοντά δίμηνη απουσία του, να δουλέψει ακόμη περισσότερο για τη Λίβερπουλ. Τη δουλειά, έτσι κι αλλιώς, ο «Τσίμι» δεν τη φοβάται…».

Θεωρεί τη Λίβερπουλ την καλύτερη ομάδα στον κόσμο ο «Τσίμι»

Ο Τσιμίκας στις πρώτες του δηλώσεις με την κόκκινη φανέλα είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: «Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments