Lifestyle

Λάουρα Νάργες: Η «πληρωμένη» απάντηση και η επιστροφή στο «The Voice»

Λάουρα Νάργες: Η «πληρωμένη» απάντηση και η επιστροφή στο «The Voice»
Λάουρα Νάργες: Ανανεωμένη η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στις οθόνες μας και μας εντυπωσίασε.

Η Λάουρα Νάργες βρίσκεται και πάλι στα τηλεοπτικά δρώμενα επιστρέφοντας στο “The Voice” και στο πλευρό του Γιώργου Λιανού. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό και δεν μπορεί παρά να μην είναι χαρούμενη που επέστρεψε στο πόστο της στο backstage, μετά από μία σεζόν.

Οι Κυριακές λοιπόν, ανήκουν δικαιωματικά στο “The Voice“, μιας και οι τηλεθεατές παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τα επεισόδια και τους διαγωνιζόμενους που δίνουν τη “μάχη” τους για να αναδειχθούν νικητές. Πολλοί είναι εκείνοι, βέβαια, που σχολιάζουν τα όσα βλέπουν και ακούν μέσα από το twitter. Ανάμεσα στα σχόλια που γράφτηκαν, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 13ης Δεκεμβρίου υπήρχε και ένα που αναφερόταν στα κιλά της Λάουρας Νάργες.

Η παρουσιάστρια μη χάνοντας το χιούμορ και την καλή της διάθεση δεν δίστασε, μάλιστα, να απαντήσει δημόσια. “Η Λάουρα πήρε πάλι κιλά να την στείλουμε στο Survivor“, έγραφε χαρακτηριστικά το σχόλιο με εκείνη να απαντά τσαχπίνικα: “Και εκεί θα τρώω πάλι”.

Πάντως ο συγκεκριμένος τηλεθεατής είχε άδικο. Η Λάουρα είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, με την παρουσία της να γίνεται αισθητή όπου κι αν βρεθεί. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιανός την υποδέχθηκε στο σόου το βράδυ της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου με τον δικό του μοναδικό τρόπο. «Γιώργο μου νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ μαζί σας. Νιώθω πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτά τα λαμπερά γνώριμα πρόσωπα και χαίρομαι που γνωρίζω κι εσένα Ελεωνόρα. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι αισθάνονται οι παίκτες μας και να κάνω ό,τι μπορώ» ανέφερε η ίδια από τη σκηνή του “The Voice“.

Mάλιστα, η ίδια μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση στην κάμερα του «Love it» και στην Κατερίνα Νινιού: «Χάρηκα που επέστρεψα στο “The Voice“. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη», είπε, ενώ αποκάλυψε και πιο ήταν το πρώτο πράγμα που της είπε ο Γιώργος Λιανός: «Μου είπε γιατί δεν ήρθες πιο νωρίς! Με τον Γιώργο έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments