Αθλητισμός

Κάναντι Ατρόμητος: Έχει χάσει πόντους στα αποδυτήρια των Περιστεριωτών ο Αυστριακός τεχνικός

Κάναντι Ατρόμητος: Έχει χάσει πόντους στα αποδυτήρια των Περιστεριωτών ο Αυστριακός τεχνικός
Κάναντι Ατρόμητος: Η ήττα από τον Αστέρα έχει δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ζητήματα.

Ο Ατρόμητος έχασε με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και έτσι η κουβέντα για τα προβλήματα της ομάδας άνοιξε ακόμα περισσότερο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportime, ο έμπειρος τεχνικός έχει χάσει πολλούς πόντους μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Μάλιστα, με πολλούς ποδοσφαιριστές έχει ήδη… ραγίσει το γυαλί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. Υπάρχουν, βέβαια, και αυτή που δεν χρησιμοποιούνται πολύ, οι οποία φαίνεται να αναμένουν την αποχώρησή του από τον σύλλογο για να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Ο Νίκος Μαρκάτος σε ρεπορτάζ του αναφέρει: «Ουκ ολίγοι εκείνοι που τάσσονται πλέον ανοιχτά υπέρ της αλλαγής προπονητή.

Οχι μόνο για την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα με ένα βήμα μπρος και… πολλά πίσω, αλλά και για τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι ο Κάναντι, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές που δεν έχουν… ακουμπήσει. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Τομάσεβιτς, τον Αγκάγεφ, τον Μάτις που είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του καλοκαιριού, αλλά και τον Σάλομον που πλέον έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα».

Στη συνέχεια σημειώνει ότι: «Αν δεν υπήρχε το κλειστό διετές, μπορεί ο Κάναντι να ήταν ήδη στην πατρίδα του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, κάποιοι έχουν υποστηρικτές στους κόλπους της διοίκησης και άλλοι απλά θέλουν να αποκτήσουν. Το όνομα που έχει αρχίζει να… ψιθυρίζεται πάντως, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι παραπάνω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι εκείνο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε στην 9η θέση της Super League με 14 βαθμούς, με απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισιπαλίες και τέσσερις ήττες. Στη 13η αγωνιστική έχει να αντιμετωπίσει τη Λαμία, σε ένα παιχνίδι που δεν πρόκειται να είναι εύκολο, έστω κι αν οι Φθιώτες είναι τελευταίοι στη βαθμολογία της Super League.

H Λαμία μετά το ματς με τον Ολυμπιακό όπου γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 είδε τον Μπάμπη Τεννέ να αποχωρεί και έτσι αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Η ομάδα της Φθιώτιδας θα τα δώσει όλα για να αλλάξει την εικόνα, αφού κάθε ματς από εδώ και πέρα είναι κρίσιμο για τη σωτηρία, έστω κι αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο.

Έτσι, ο Κάναντι και ο Ατρόμητος θα έχουν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή μια ομάδα που θα θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς με κάθε τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments