Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το αποτέλεσμα μπορεί να παίξει ρόλο και στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού»

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το αποτέλεσμα μπορεί να παίξει ρόλο και στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού»
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Μερικά ματς είναι πιο σημαντικά από άλλα και επιφέρουν αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα επισκέπτεται την Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το «τριφύλλι» θέλει θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη με 2-0 στην 12η αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportday, το αποτέλεσμα στην Τούμπα, μπορεί να παίξει ρόλο και στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει γρήγορα.

«Αν η Πανάθα σταθεί όρθια στην Τούμπα, ο κυρ-Γιάννης θα αναθεωρήσει πλήρως τα δεδομένα για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Η όρεξη του Αλαφούζου άνοιξε ήδη και απλώς θέλει να επιβεβαιώσει τις προοπτικές. Κακά τα ψέματα, μπορεί να ΄χει κάνει χίλια λάθη ο νυν μεγαλομέτοχος της Πανάθας, αλλά το χέρι στην τσέπη το΄χει βάλει πολύ πιο βαθιά σε σχέση με τους διάφορους άλλους», γράφει σε ρεπορτάζ της η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Σφίγγει τα δόντια ο Διούδης για να παίξει στο ματς

Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ένα από τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αυτό της συμμετοχής του Σωκράτη Διούδη, αν και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί κανονικά.

Το πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολούθησε την Πέμπτη (17/12) ο διεθνής γκολκίπερ, μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ήταν επιβεβλημένο. Ο έμπειρος πορτιέρε του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα στη μέση (που τον «χτυπάει» και πιο κάτω) και συχνά – πυκνά αυτό του βγαίνει σε πιο έντονες ενοχλήσεις.

Πιθανότατα και αύριο (Παρασκευή 18/12) θα κάνει λίγο πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα, το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/12) περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στα τελειώματα και τακτική.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου, Μπεκ. Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης αποχώρησε ο Καμπετσής λόγω ενοχλήσεων στη μέση και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί αύριο (Παρασκευή 18/12). Οι Αντονίτο, Σαβιέρ, Μολό απουσίασαν με άδεια στις πατρίδες τους. Στη Γαλλία παραμένει κι ο Μολό για ένα σοβαρό προσωπικό του θέμα. Οι υπόλοιποι παίκτες θα πάρουν άδεια για τις γιορτές από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Εκτός κι αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι και αναγκάσουν τον Μπόλονι να… δώσει κάτι παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments