Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για αριστερό μπακ – Μπιόρκαν και Σίλβα στην κορυφή της λίστας

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει για αριστερό μπακ – Μπιόρκαν και Σίλβα στην κορυφή της λίστας
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι άνθρωποι της ομάδας φουλάρουν για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Δεν είναι μυστικό ότι στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας στη φετινή σεζόν. Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν καλά ότι υπάρχουν και ορισμένα κενά στο ρόστερ του συλλόγου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στη συγκεκριμένη θέση υπάρχει ο Χοσέ Χολέμπας που είναι και ο βασικός για τον Πέδρο Μαρτίνς. Η άλλη λύση για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Ρούμπεν Βινάγκρε που δεν υπολογίζεται.

Οι πρώτοι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ο Τζόναταν Σίλβα της Λεγανές και ο Φρέντερικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ. Ο πρώτος θέλει να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα τον Ιανουάριο, ενώ ο δεύτερος υπάρχουν ήδη επαφές των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει τον πρώτο λόγο για το ποιον θα προτιμήσει. Όσο για την περίπτωση του Ματέους Ρέις, ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρει πως εκτός από τον Ολυμπιακό, δυνατά για την απόκτησή του κινείται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ρούμπεν Βινάγκρε Ολυμπιακός: Αρνητική η Γουλβς στο ενδεχόμενο επιστροφής

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έψαχνε στο φινάλε τον μεταγραφών για έναν παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκμεταλλευόμενος τις καλές του σχέσεις με την Γουλβς και τον Ζόρζε Μέντες έφερε στον Πειραιά τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Η μεταγραφική θεωρήθηκε ένα «μπαμ» της τελευταίας στιγμής. Ο Πορτογάλος μπακ αποτελεί μια ποιοτική επιλογή με παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ βρίσκεται και σε καλή ηλικία.

Ο έμπειρος μπακ ήρθε στη χώρα μας με τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός έβαλε στο συμβόλαιο του με ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα αγοράς κάτι που έκανε από την αρχή δύσκολη την παραμονή του στον Πειραιά και μετά το καλοκαίρι. Ο παίκτης ήρθε με ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός δράσης για ένα διάστημα. Οι μικροτραυματισμοί τον άφησαν πίσω με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Αλλά και όταν αγωνίστηκε δεν έδειξε τα στοιχεία που έκαναν τους «ερυθρόλευκους» να τον αποκτήσουν.

Η απογοήτευση του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Βινάγκρε φαίνεται ξεκάθαρα και από τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στην κορυφή της λίστας τους την απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας που αγωνίζεται συνέχεια παρά τα 36 του χρόνια. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φωνές εντός του Ολυμπιακού για πρόωρο διαζύγιο με τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα πάντως με όσα λένε στην Αγγλία, η Γουλβς δεν θέλει πίσω τον 21χρονο διεθνή, καθώς δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της. Δεν αποκλείεται πάντως τα δεδομένα να αλλάξουν αν ο Ολυμπιακός φέρει τελικά άλλον αριστερό μπακ και ο Βινάγκρε μείνει εντελώς στο περιθώριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments