Αθλητισμός

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά θέλω του Ουρουγουανού

Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τα μεταγραφικά θέλω του Ουρουγουανού
Πάμπλο Γκαρσία ΠΑΟΚ: Τέσσερις μεταγραφές φέρεται να έχει ζητήσει ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων".

Ο Πάμπλο Γκαρσία κλήθηκε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο. Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και ο Ουρουγουανός πήρε προαγωγή. Ο πρώην παίκτης της ομάδας περίμενε την ευκαιρία του όλα αυτά τα χρόνια κάτι που φάνηκε και από τα αποτελέσματα που έχει μέχρι σήμερα. Βέβαια ο έμπειρος τεχνικός έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που δεν είναι δικές του επιλογές και θέλει να προσθέσει κάποιους παίκτες που θα δώσουν τα στοιχεία που θέλει να βλέπει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί δυναμικό στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ παραμένει κοντά στην κορυφή και χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οι “ασπρόμαυροι” θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στην κορυφή μετά από δυο χρόνια. Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Metrosport ο Γκαρσία έχει ήδη ζητήσει την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ενός δεξιού μπακ, ενός χαφ και ενός ακραίου επιθετικού.

Θετικός για επιστροφή Λάμπρου ο Γκαρσία

Παράλληλα με τις μεταγραφές ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου από την Ολλανδία. Για τον Λάζαρο Λάμπρου και το κάτα πόσο μπορεί να φύγει από την Τβέντε μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Ολλανδός δημοσιογράφος, Χερόιν Κάπταενς. «Είναι πιθανό να γυρίσει γιατί δεν παίζει πολύ. Δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι κάθεται στον πάγκο, θέλει να παίζει.

Ίσως τον Ιανουάριο να επιστρέψει στην Ελλάδα ή να πάει σε άλλη χώρα. Το συμβόλαιο του είναι ενός χρόνου, δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό. Είναι και οικονομικό το ζήτημα, γιατί έχουν δοθεί χρήματα, αλλά νομίζω ότι, τελικά, θα κριθεί απ’ αυτό που θέλει ο παίκτης. Προφανώς θα κοιτάξει τις προοπτικές του. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε αυτές» είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο λόγος που δεν παίζει είναι ότι δεν πάει καλά, είναι καθαρά αγωνιστικό το θέμα. Δεν έχει ούτε γκολ, ούτε ασίστ, ήταν μόλις μία φορά βασικός με την Ντε Γκράαφτσαπ. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα ήθελαν να αγωνίζονται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments