Ελλάδα

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Εικόνες συνωστισμού στις αφίξεις πτήσεων του εξωτερικού

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Εικόνες συνωστισμού στις αφίξεις πτήσεων του εξωτερικού
Αεροδρόμιο Μακεδονία: Συνωστισμός στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Αναρμόδια δηλώνει η Fraport.

Οι πτήσεις που πραγματοποιούνται στο αεροδρόμιο Μακεδονία αφορούν τα ταξίδια από το εξωτερικό. Σε κάθε άφιξη διεθνούς πτήσης παρατηρούνται εικόνες συνωστισμού. Οι πτήσεις αυτές είναι αυξημένες λόγω γιορτών και λόγω της δυνατότητας που δόθηκε να επισκεφθούν τις οικογένειές τους Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό.

Το ζήτημα που ανακύπτει είναι αν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα αποστασιοποίησης και ποιος φροντίζει ώστε αυτό να ελέγχεται. Ο κίνδυνος μετάδοσης, αν δεν τηρούνται οι αποστάσεις παραμονεύει ειδικά στους επιβάτες εξωτερικού, παρότι όλοι έρχονται στη χώρα μας με αρνητικό τεστ για τον covid-19 και σε ορισμένους, με βάσει αλγόριθμο, γίνονται και επιπλέον δειγματοληπτικά τεστ.

Nα σημειωθεί ότι σήμερα οι αφίξεις στο «Μακεδονία», από το εξωτερικό, είναι 16 τον αριθμό, ενώ οι περισσότερες πτήσεις εξωτερικού που «πιάνουν» στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι από Γερμανία, Κύπρο, Τσεχία, Αυστρία και Βρετανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Fraport έχει τη διαχείριση του αεροδρομίου, έχει λάβει όλα τα προστατευτικά μέτρα υγείας που προβλέπονται, αλλά η ευθύνη των ελέγχων, όπως αναφέρει το GRtimes δεν ανήκει στο διαχειριστή του αεροδρομίου.

Δείτε φωτγραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments