Lifestyle

Big Brother νικητής: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κέρδισε τις 100 χιλιάδες ευρώ

Big Brother νικητής: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κέρδισε τις 100 χιλιάδες ευρώ
Big Brother νικητής: Η αμφιλεγόμενη Άννα Μαρία ήταν τελικά η νικήτρια του ρεάλιτι στη νέα εποχή του.

Αυλαία έριξε το Big Brother τo βράδυ της Παρασκευής, 18 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Είκοσι παίκτες βρέθηκαν για αρκετές εβδομάδες φιλοξενούμενοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, μόνο πέντε όμως κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Για 16 εβδομάδες, οι διαγωνιζόμενου του Big Brother μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις ιστορίες της ζωής τους, τα όνειρα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Φυσικά δεν έλειψαν τα ευτράπελα με εντάσεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών που συζητήθηκαν. Πιο κοντά στην πηγή με το νερό, ωστόσο, έφτασαν μόλις πέντε. Οι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη. Οι δύο κυρίες μάλιστα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ήταν εκείνες που έμειναν τελευταίες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Στο τέλος γέλασε η Άννα Μαρία

Στο φινάλε, λοιπόν του μεγάλου τελικού του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης πλάι στον Ανδρέα Μικρούτσικο κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα της μεγάλης νικήτριας του Big Brother. Και αυτό, όπως πολλοί περίμεναν, δεν ήταν άλλο από… Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Εκτός από την πρώτη θέση η νικήτρια θα βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

Η Άννα Μαρία ήταν εδώ και πολλές εβδομάδες το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αν και υπήρξε μία παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς εντάσεις και έφτασε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να έχει τσακωθεί κυριολεκτικά με όλους τους συμμετέχοντες. Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε στο στούντιο του «Big Brother» και μίλησε για τα πρωτόγνωρα συναισθήματά της, ευχαριστώντας για ακόμα μία φορά τον κόσμο που τη στήριξε. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, θα το συνειδητοποιήσω. Αγαπώ όλο τον κόσμο. Ο κόσμος με ψήφισε και τον ευχαριστώ γιατί έδωσε χρήματα για μένα, που είμαστε τώρα σε δύσκολες εποχές.

Εγώ δεν είμαι αχάριστη, ποτέ δεν υπήρξα αχάριστη γιατί έχω μάθει από τους γονείς μου αυτό το πράγμα. Έχω μάθει να παίρνω αγάπη και να δίνουμε αγάπη στον κόσμο. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες και έχω έρθει εδώ να πω, ποτέ μην τα παρατάτε, ότι μπορεί να είσαι κάτω αλλά όταν ανεβαίνεις σιγά σιγά τα βήματα και έχεις μια ισορροπία και δεν χάνεσαι. Ειλικρίνεια, σεβασμός, να εκτιμάς αυτά που σου δίνουνε, μην τα πετάς. Ευχαριστώ πολύ» τόνισε η νικήτρια του «Big Brother» της νέας εποχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments