Αθλητισμός

Μήτρου Λονγκ: Ελεύθερος από τους Ιντιάνα Πέισερς

Μήτρου Λονγκ: Ελεύθερος από τους Ιντιάνα Πέισερς
Μήτρου Λονγκ: Αποδεσμεύτηκε και μπορεί να συνεχίσει όπου επιθυμεί.

Ο επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ Ναζ Μήτρου – Λονγκ είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί εκείνος την καριέρα του αφού οι Ιντιάνα Πέισερς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν.

Πιο αναλυτικά, ο Ελληνοκαναδός γκαρντ είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου εκείνος επιθυμεί την καριέρα του μετά τη λύση του συμβολαίου του μιας και δεν έπεισε την ομάδα. Έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους, με τον παίκτη να ψάχνει τον επόμενο… σταθμό του.

Σημειώνεται ότι ο Μήτρου – Λονγκ είχε υπογράψει Exhibit 10, δηλαδή μονοετές μη εγγυημένο συμβόλαιο που προβλέπει αποδοχές από 5.000 μέχρι 50.000 δολάρια τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με το τις πληροφορίες από το to10, μα οι εμφανίσεις του 27χρονου δεν ήταν αυτό που περίμενε ο σύλλογος της Ιντιανάπολις και πλέον ο Ελληνοκαναδός θα κοιτάξει τις επιλογές του στο ΝΒΑ ή ακόμα και στην Ευρώπη.

Πάντως, το όνομα του Ναζ Μήτρου – Λονγκ δεν ήταν το μόνο που γράφτηκε στη λίστα με τις αποδεσμεύσεις από την εν λόγω ομάδα καθώς έγιναν κι άλλες αποχωρήσεις λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Ιντιανάπολις έλυσε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου τη συνεργασία της και με τον πρώην γκαρντ των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Τζος Γκρέι και με τον 25χρονο σμολ φόργουονρντ Ντέβιν Ρόμπινσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments